2777
2789
عنوان

کتک خوردن کودک پنج ساله در حد مرگ

11300 بازدید | 28 پست

امروز ناهار خونه یه بنده خدایی دعوت بودیم...پدر خانواده خیلی بداخلاقه.پسرش همش داشت میخندید و بازی میکرد پدره سر نماز مث این که جنی شده باشه بلند شد اومد گوش بچه بیچاره رو پیچوند از رو مبل پرتش کرد پایین بعد گلوشو محکم فشرد و چشماش از حدقه زد بیرون..داد زد و سیلی پشت سیلی که ابرومو جلو همسایه ها بردی...بعد اخر سر با پا هم محکم زد تو پهلوش...الهی بمیرم من کلا تو شک بودم و هستم هیچی نتونستم بکنم فقط بغض کردم...اونقد ناراحت شدم نتونستم بمونم ناهار و که خوردیم فرار رو بر قرار ترجیح دادم

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به یه روانشناس نشونش بدین مردک روانی رو البته ببخشیدا.بهش میگفتی اون نمازی که میخونه قبول نیست

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

هیچکاری در مقابل این ظلم انجام ندادید

حداقل کار این بود که میگفتید صرفا به خاطر رفتار ایشون با بچه نه به خاطر شیطونی بچه نمیخواین منزلشون غذا بخورید و اینکار میزبان کتک زدن بچه توهین به شما بوده 

و بچه از زیر دست و پای پدر درمی آوردید اگر یه بار این رفتار انجام بدید میفهمه که نباید اینکار کنه سکوت خونه نشونه احترام به مهمانش نیست. 

وای من دیوونه می شم این صحنه ها رو که می بینم! اون روز از یه کوچه ای رد می شدم...صدای یه خانومی میومد. بچه شو می زد که چرا فلان چیزو شکستی...

اونم می گفت ببخشید.

بابا بچه هیولا که نیست بشینه نقشه بکشه که چطوری گلدونو بشکنم! داشته بازی می کردی. خورده بهش. افتاده شکسته.

اگه بچه شیطونه، بی ادبه، رفتارش ایرادی داره، مقصر خودتی خب! تو تربیتش کردی.

آدمی که کتک بخوره از نظر روانی ضربه می بینه...این آدم دیگه سالم نیست. حالا کم و زیاد داره...ولی روی روح و روانش تاثیر بدی می ذاره. در آینده هم تاثیرشو نشون می ده.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

آجی منم پسرش رو کتک میزنه. هر چی هم باهاش صحبت میکنی فایده نداره. انگار دستش عادت کرده.  

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
گاهی واقعا بچه ها آدمو دیوونه میکنن

هرچقدم اذیت کنن ماحق نداریم جوری بزنیمشون ک چشاشون ازحدقه بزنه بیرون.بخدا اینی ک من دیدم بابای بچه چنان زدتوصورت پسر10سالش ک تا3-4روزمامانش نذاشت بچه بره بیرون که کبودی صورتش برطرف شه