2777
2789
عنوان

پسربچه ای که توی کویر غیب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4540 بازدید | 112 پست
دو سال پیش شهر ما توی ایام عید بود دو تا خانواده با هم میرن بیرون توی دشت...بچه سوار ماشین عموش میشه ...

وای خدا عجب بی شعوری بوده

خدا به مامانش صبر بده

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا حیوون بردتش یا جن.

نگگگگگووووووو 

خونم میوفته گردنتا من ترسووووام

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

تو روستای زنعمومینا این اتفاق افتاده

میگف دم غروب بوده بچه هاهم داشتن باهم دیگه بازی میکردن

بازیشونم اینجوری بوده ک مثلا هر دفعه یکی رو مینداختن تو گونی میکشیدنش

یهو ی گرگمیاد بچه ها هم از ترسشون گونی رو ول میکنن

بدو بدو میرن خونشون

خلاصه ک پدرمادرش و افراد روستا 

میوفتن دنبالش ک پیدا کنن بچه رو

تا فردا صبحش میگردن پیدا نمیشه

تا اینکه ی نفر اطراف روستا میبینه لباس و چندتا استخون افتاده ی گوشه

ک میرن میبینن اون بچه بوده

اتفاق بد ماجرا جایی بده ک 

بچه امانت بودع

ینی دختره رفه بوده خونه مامانشینا

چندروزی بمونه

باباهه نبوده

میگف پدر زنه خیلی مریض شده

وشرمنده دامادش

دشمنت شرمنده عزیزم🌹 من خیلی از اینجور جونورا میترسم اون پست اولتم خوندم حالم بد شد😳😳  

حالا خوشبختانه این مدل خزنده ها واقعا منزوی هستن کافیه خودمون مراقب باشیم خصوصا مراقب بچه ها و خصوصا توی شب .خودشون از ادما فرارین

توشهر که خبری نیست جای همه امنه از این یک لحاظ

حال متکلم از کلامش پیداست
دو سال پیش شهر ما توی ایام عید بود دو تا خانواده با هم میرن بیرون توی دشت...بچه سوار ماشین عموش میشه ...

واای چه عموی دل گنده و خجسته ای  

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

توی کویر که میگن پلنگ هم هست....اینجا تو دشتهاش خرس داره...قدیما از بین عشایر خیلی بچه با حمله همین خرسا تلف میشد ولی الان دیگه بخاطر جاده ها دور شدن خداروشکر

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨یااکثرامامزاده ها.همچین ادمی هم مگه داریم؟

وقتی خیلی پولدار نباشی خوبیش اینه که کسی به خاطر پول طرفت نمیاد بدیشم اینه که کلا کسی طرفت نمیاد
اژدها😯...

منظورم همین بزمجه های خیلی بزرگن تو نت سرچ کنی اژدهای واقعی عکسش میاد

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
تو روستای زنعمومینا این اتفاق افتاده میگف دم غروب بوده بچه هاهم داشتن باهم دیگه بازی میکردن بازیشو ...

وااای خدا😟

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
واااااای خدای من.چه اتفاقات وحشتناکی.باورش برام سخته چقد....چجوری این داغوتحمل میکنن

بیچاره ها مسافرت عید داشتن میرفتن.میگم که زنه دیوونه شد 

😍چون تــودارم همه دارم...دگرم هيچ نــبــايــد😍
این قضیه رو من از ده سال پیش شنیدم و هر سال به یه صورتی تکرارشو میشنوم چند سال پیشم توی همین نی نی س ...

ازاین اتفاقات مشابه توی کویر هست...اینی که تعریف کردم..مستقیما میشناسیمش...یهو یادش افتادم از دوستم پرسیدم بچش پیدا شد؟؟/گفت نه....

کاش تو سهم من بودی❤️