2777
2789
عنوان

پسربچه ای که توی کویر غیب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4540 بازدید | 112 پست

شما این بزمجه درشت رو ببین که عکسشو گذاشتم  بومی بیابان های ایران و مصر و افریقاست اسم گونه اش گریسوس هست 

ممکنه بچه خم شده و دقیقا لونه اش همونجا باشه و از سر بچه رو قاپیده باشه 

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سال پیش شهر ما توی ایام عید بود دو تا خانواده با هم میرن بیرون توی دشت...بچه سوار ماشین عموش میشه ...

خاک بر سر عموهه 

چقدر نفهم بوده 

بزرگسالم کنار خیابون ول نمیکنن تا ماشین بعدی بیاد 

حتی اگه مطمین باشه ماشین بعدی از همون راه میاد از کجا معلوم دزدی چیزی بچرو بلند نکنه 

بعضیا تو کلشون به جای مغز کاهگله 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
چند سال پیشم یه خانواده میرن جنوب تو راه تقریبا نزدیکای یزد که کویره بچه دوساله جیش داشته کنار جاده ...

یا خدااااااااا😨😨😨😨😨

خیلی سخته که 😢😢😢

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 
چند سال پیشم یه خانواده میرن جنوب تو راه تقریبا نزدیکای یزد که کویره بچه دوساله جیش داشته کنار جاده ...

واااااای خدای من.چه اتفاقات وحشتناکی.باورش برام سخته چقد....چجوری این داغوتحمل میکنن

این تو بوستان بود تو یکی از جنگلای تهران که پدر مادر فکر می کنن با ماشین عمو اومده و عمو هم فکر می ک ...

شاید اونجا هم بوده ولی اینجا که این اتفاق افتاد تا مدتها مردم تو شوک بودن و چقد نفرین که نشد این عمو

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

این قضیه رو من از ده سال پیش شنیدم و هر سال به یه صورتی تکرارشو میشنوم چند سال پیشم توی همین نی نی سایت یکی تعریف کرد همین قضیه سفر مشهد و دستشویی و شب و...البته توی اون قصه

که توی نی نی سایت گفتن و اونی که من شنیدم این بود که یه  اژدها بچه رو برده تو لونش و مادر بچه شاهد بوده

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
اوف خدایا واقعا وحشت کردم حتی نمیتونم چیزی بگم. مثل پارسا قندی تو جاده هراز گم شده البته من فکر میک ...

اونا که گفتن یه پیرزن همونجا به پدرومادرش گفته بچتونا اب برد دلتونا بزار همینجا وبرین دنبالش نگردین

خیلی سخته واقعا

این قضیه رو من از ده سال پیش شنیدم و هر سال به یه صورتی تکرارشو میشنوم چند سال پیشم توی همین نی نی س ...

اژدها😯...

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562