2777
2789
عنوان

پرخوری بچه فامیل🍖

701 بازدید | 35 پست

بچه یکی از بستگانمون الان حدود ۱۲ سالشه مداااام در حال خوردنه.آبرو واسه خانوادش نذاشته.

هیچ جوری نمیتونن کنترلش کنن.

جوری شده اگه یک وعده غذا ساده باشه خودش میره مرغ یا گوشت از فریزر درمیاره یا کباب میکنه یا میپزه میخوره.

خیلی هم بی ادبه و جواب از پدر مادرش میده.

مهمونی خونه ما میاد مستقیم میره سر یخچال.خیلی هم‌کثیف کاری‌میکنه 😷 جوری که وقتی میرن پشت سرش باید کل خونه رو تمیز کنم.  دست چربش رو با مبل ها پاک میکنه.😐

متاسفانه ما مجبوریم باهاشون در ارتباط باشیم و من میترسم روی اخلاق بچه منم تاثیر منفی بذاره.

خونه هرکی میره اندازه ۵ نفر میخوره.

راهی بلدین به مادرش بگم که این بچه درست بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مادرش بگو فلانی من دوس ندارم بچت میاد اینجا میره سر یخچال تمام ام خونه منو کثیف میکنه اگر نمیتونی ...

متاسفانه مادرش ادم حساسیه اگه اینو بگم داستان میشه.و از طرفی فامیل همسرم هستن.اگه چیزی بگم و قهر کنن شوهرم از چشم من میبینه🙁

پسر خواهرشوهر منم دقیقا همینه.ففط کثیف کاری نمیکنه ولی سر یخچال و پرخوری رو داره

من که از اول بهش رو ندادم. الان آب بخواد به خودم میگه

اما خونه جاریم میره میگه زن دایی غذا چی دارین برام بیار.یا میره سر یخچالش

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
متاسفانه مادرش ادم حساسیه اگه اینو بگم داستان میشه.و از طرفی فامیل همسرم هستن.اگه چیزی بگم و قهر کنن ...

همسرتون نمیبینه هر سری این بچه خونتونو کثیف میکنه و بی اجازه میره سر یخچال، قبلش به همسرتون بگید که تحملش سخت شده براتون میخواید به مادرش بگید اگر گفت نه 

شما ام سخت نگیرید مبلا کثیف شد بدید براتون بشورن دائم ام مرغ گوشت بخرید و کمکی بیارید خونه بعد رفتنشون اگر ام اعتراض کردن بگید خودت خواستی نگم بهشون 

چندباری به مادرش گفتم مشاور ببر ولی اهمیت نمیده

پس مستقیم بهش بگو . بدون خجالت 

بگو لطفا وقتی تشریف میارید منزل ما یکم کنترل روی بچتون رو بالا ببرید 

من حساسم نمیتونم کنار بیام با اینکه میره سر یخچال و اینا

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

پسر خواهرشوهر منم دقیقا همینه.ففط کثیف کاری نمیکنه ولی سر یخچال و پرخوری رو دارهمن که از اول بهش رو ...

چجوری رو ندادی؟این اصلا کنترل نمیشه. من اگه بخام رو ندم مادرش ناراحت میشه

چجوری رو ندادی؟این اصلا کنترل نمیشه. من اگه بخام رو ندم مادرش ناراحت میشه

چ مادر بیفکری وقتی میبینه بچه اش اینقدر بد تربیت شده نباید هی مهمونی بره اینور و اونور

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚