2777
2789

هفته قبل اومده بودن برا حرف زدن

یکی به نعل میزدن یکی به میخ هم میگفتن آره عروسی و مهمون زیاد داریم از شهرستان ‌‌و... هم میگفتن خیلی گرونه ورودی ۲ تومن از هزینه ها هی مینالیدن خب بابای منم دوتا جشن بله برون و عقد گرفت برام جهازم داد برا همه سخته 

انگار اومده بودن مزه دهن مارو بچشن که بگیم آره چون کمکش کردین شوهرمو برا خریدخونه  عروسی بیخیال که من حتی گفتم تالار فرهنگیانم میتونیم بگیریم خیلی اقتصادی تره کمتر میفته برا من اصلااا مهم نیست کجا باشه فقط میخوام یه جشن کوچیک و لباس تن کنم و عکس و فیلم باشه و بمونه یادگاری جمع بشه بره 

بعد میگفتن نه تالارای فرهنگیان کم امکاناته زشته جلو مهمونا 😵‍💫خب تالارای خوبم پول خوب میخوان چرا مینالید 

الانم ده روزه گذشته هنوز تالار پیدا نکردن 

مهموناشون زیاده ۳۰۰ نفر اونا ۵۰ نفر ما 

به هوای تعداد زیاد مهموناشون که هزینش میزنه بالا توقع دارن مم از خیر عروسی بگذرم منطقشونم اینه دعوت نکنیم زشت میشه 

شما کار خودت و بکن عزیزم

والا جشن عقدم با خانواده اونا بوده بابات گرفته🤦‍♀️

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون مادرشوهر متوقع که می‌گفت عروس سرویس چینی آنچنانی بیاره چیزی نیست و...همش توقع داره و از همه چی ایرادمیگه زشته عروس جهیزیه آنچنانی نیاره و. ...

نمیگه زشته خانواده داماد عروسی نگیرن؟؟؟!!!

مطمئنم ایده عروسی نگرفتنم همون مادرشوهرت انداخته سر شوهرش