2777
2789
عنوان

پسربچه ای که توی کویر غیب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4528 بازدید | 112 پست
اخه اونم دقیقا همین بود که مادره دیوونه شده به نظرت چندتا مورد اینجوری اونم تو راه مشهد اتفاق افتاده ...

من اما تا به حال نشنیده بودم...تااینکه الان شما میگی

کاش تو سهم من بودی❤️

یه زنه میخواسته بچش رو تنبیه کنه داخل حموم انداخته ودرش رو بسته بعد یه مدت میبینه صدای گریه ی بچه قطع میشه وقتی میره میبینه بچه غیبش زده.ودیگه هم پیدا نمیشه .اما کسایی که سر کتاب باز میکنن بهش گفتن بچشو از ما بهترون بردن.

دل مسوزان که ز هردل به خدا راهی است....آنکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سال پیش شهر ما توی ایام عید بود دو تا خانواده با هم میرن بیرون توی دشت...بچه سوار ماشین عموش میشه ...

عين همين ماجرا رو منم شنيدم شما كجاييد؟؟احيانا بوشهر و اطراف نبوده؟؟

🌹اميرارسلان و اميراردلان گل پسرام🌹
عين همين ماجرا رو منم شنيدم شما كجاييد؟؟احيانا بوشهر و اطراف نبوده؟؟

من دزفولم...تو دشت سردشت این اتفاق افتاده بود..

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
سلام این بچه پیداشدیانه

بچه ای که گفتین مادرش برای دسشویی ازماشین پیاده کرده وغیب شده

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
سلام عزیزم بچه پیدا نشد آخر ؟ الان چند ساله ک از این تاپیکتون میگذره  از وقتی خوندم فکرم درگیر ...

سلام عزیزم ..فکر نمیکنم پیدا نشده ..اگر شده بود دوستم می‌گفت ..آخه هرروز سر کار همدیگه رو میبینیم ..ولی فردا حتما ازش میپرسم ...من فکر میکنم حدس بچه ها درسته ..خزنده ای چیزی برداشته برده بچه رو

کاش تو سهم من بودی❤️