2777
2789

من دادم 

خیلی مضخرف بود،تحت لیسانس هند هست فکر کنم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این شربت رو من دیدم بعد سرفه های مزمن و حالت الرژی میدن تاثیر زیادی داره

اگر همینطوری به بچت میخوای مکمل بدی

این شربتش ک تموم شد

ایمونیس بخر بده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

این شربت رو من دیدم بعد سرفه های مزمن و حالت الرژی میدن تاثیر زیادی دارهاگر همینطوری به بچت میخوای م ...

پسر من الرژی ریه داره گاهی تو سرماخوردگی ریه هاش واکنش الرژیک نشون میده و تنفسش تند میشه خوبه براش؟بعد باید با دستور پشت جلد بدم؟؟

پسر من الرژی ریه داره گاهی تو سرماخوردگی ریه هاش واکنش الرژیک نشون میده و تنفسش تند میشه خوبه براش؟ب ...

ارهههه برا پسرتون خیلی مناسبه خصوصا زمان سرماخوردی

تایم سرماخوردی و بعدش حتمااا بدید

پزشکش چی گفته؟؟

طبق دستورش بدید

روزی یه قاشق بر اساس سن هستش دیگه

ارهههه برا پسرتون خیلی مناسبه خصوصا زمان سرماخوردیتایم سرماخوردی و بعدش حتمااا بدیدپزشکش چی گفته؟؟طب ...

راستش دکترش نگفت خودم خریدم براش هفت سالشه طبق دستور بخوام بدم باید روزی سه بار هر بار پنج سی سی بدم به نظرتون این شربت باعث میشه کم تر سرما بخوره؟؟

راستش دکترش نگفت خودم خریدم براش هفت سالشه طبق دستور بخوام بدم باید روزی سه بار هر بار پنج سی سی بدم ...

این شربت به کم شدن سرفه هاش کمک میکنه

اینکه سرفه الرژی طور نداشته باشه

همون ۱ بار ۵ سی سی رو بده

سه بار لازم نیست چون روی همه مکمل ها میزنن ۳ بار ولی در نهایت خود دکترا هم میگن روزی ۱ دونه مثلا کپسول بخورید

ببین کمک ک قطعا میکنه

چون بلاخره ویتامینه بدنش قوی میشه

اما نظر من اینه

ایمونیس هم براش بخری

چون این شربت همه ویتامین هارو نداره و صرفا جهت تقویت سیستم ایمنی نیست

مثلا یه مدت الان بهش بدی این شربت رو بعد از غذا

اگر سرفه ایی چیزی داره

یا تایم هایی ک سرمامیخوره اینو بدی

بعد توی زمان های دیگه

ایمونیس هم بدی

اگر الان مریض نیست

برو شربت ایمونیس رو بخر

از داروخونه هم بپرس

گرچه اونم میگه عیبی نداره

یه روز ایمونیس بده

یه روز اسماویت چون فصل سرماخوردیه و الرژیه

واقعا؟هیچ تاثیری نداشت؟؟

نه خوب نبود

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

این شربت رو من دیدم بعد سرفه های مزمن و حالت الرژی میدن تاثیر زیادی دارهاگر همینطوری به بچت میخوای م ...

ایمونیوس شربت کاملی نیست عزیزم، برای مثال ویتامین A رو که از ضروری ترین ویتامین ها هست در خودش نداره، ویتامینی بود ک دوران کرونا خیلی خودش رو نشون داد و اسم در کرد

ایمونیوس شربت کاملی نیست عزیزم، برای مثال ویتامین A رو که از ضروری ترین ویتامین ها هست در خودش نداره ...

آسماویت آ رو داره

کنارش ایمونیس خوبه

برای یه بچه 

اره دوره کرونا اسم در کرد ولی از قبلش بود

من بیست و خرده ایی سالمه

بچه ک بودم این شربت رو میخوردم😂😂😂

در حد اینکه بچه بدنش ضعیف نشه خوبه

برا مریضی اینام 

بدبختی بچه ها از مهد و مدرسه سریعععع میگیرن

یه بار خوب میشن

میرن مدرسه در معرض ۵ تا ویروس جدید قرار میگیرن

بلاخره یکیو میگیرن

و فک میکنن بچه ضعیفه

در صورتی ک هرکی در معرض اینهمههه ویروس قرار بگیره مریض میشه

آسماویت آ رو دارهکنارش ایمونیس خوبهبرای یه بچه اره دوره کرونا اسم در کرد ولی از قبلش بودمن بیست و خر ...

اون که بله ،مدرسه منبع فساده واقعا😁😁😁هرچی ویروسه از مدرسه میاد