2777
2789

شبی هفت هشت باربیدارمیشه بعضی وقتابرای شبربعضی وقتام شیرنمیخوره همینجوربیدارمیشه بردمش دکتر بهش قطره داد گفت هرشب۸قطره بده بهش اسم قطره ملاتونین حالاتابهش میدم دودقیقه بعدش میخابه کسی تجربه استفاده ازین قطره داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تنظیم خواب بچه هاست دیگهفقط حتما وسط خوابش خودت بهش شیر بده تو خواب گرسنه نمونه قندش نیفته

براشیرخودش بیدارمیشه فقط این قطره باعث میشه تادیروقت بیدارنمونه ساعت۱۰بخابه

اگه بده دکترچرابراش نوشت بعدش شباخیلی اذیتم میکنه تاساع۱اینا ولی مثلاامشب ساعت۱۰قطره روبهش دادم همون ...

هیچ مشگلی پیش نمیاد بدم نیست برا بچهای خواهر شوهرم. دوتاشونم دکتر.  داده بود. قشنگ.  خوابشون تنظیم شد

هیچ ضرری نداره بدن برای خواب ملاتونین ترشح میکنه ی قرص سالمه ک توی بدن هم هست ورزشکارام میخورن حالا قطرشو دادن بچه خیلی سالمع نترس

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

شاید ضرر داشته باشه ها

یعنی دکتر اینو نمی دونه و دارو سازهایی که اینو برای بچه ها ساختن؟!!!!

ضرر خواب بی کیفیت که این همه بیدار می شده هم برای خود بچه و هم برای مادر خیلی زیاده

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
یعنی دکتر اینو نمی دونه و دارو سازهایی که اینو برای بچه ها ساختن؟!!!!ضرر خواب بی کیفیت که این همه بی ...

روقطره نوشته برای بزرگسالان۳۰قطره دکتره گفت چون بچس۸قطره بده ولی هنوزازگلوش پایین نرفته میخابه

گناه داره تامیخوره میخابه عذاب وجدان میگیرم

نخابه ک بده مریض میشه خیلی بد

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

گناه داره تامیخوره میخابه عذاب وجدان میگیرم

عزیزم بنظرم عذاب وجدانت به جاست چون همونطور ک اسپرسو ب بچه ت نمیدی تا خوابش بپره ملاتونین هم نباید بدی تا مغزش رو بخابونی
اون فقط بچه ست همسن دختر من 
خواب آور قوی نده خواهشا تجدید نظر کن 

لایک نکن لایک نکن لایک نکن