2777
2789
عنوان

یعنی تو سایت به این بزرگی کسی ADHD نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 86 پست
اره تو اینستا همه ای دی اچ دی دارن ماشالا

جالبم هست همین الانا ترند شده

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا حق دارید ان شالله که موفق باشید 💚

مرسی همچنین 💚

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

تراپی خیلی بهترتون‌میکنه یکی از دوستام شدید داشت با ۸ جلسه الان خیلی خیلی بهتره

خدا رو شکر

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

هستم

من تمرکز ندارم ، بعضی وقتا یه چیزو دیر میفهمم

از لحاظ هیجانی هم خیلی فعالم ی ثانیه نمیتونم یه جا بشینم

خیلیم حرف میزنم

علایمش هست ؟ فکر میکردم فقط بچهای کوچیک اینطورین

👺🎀 ناشناسم :  https://daigo.ir/secret/61678083950

فارسی بگید بفهمم

اختلال نقص توجه/بیش‌فعالی 😁

جالبم هست همین الانا ترند شده

آخه یه زمانی فکر می‌کردن فقط برا بچه‌هاست

اخیراً متوجه شدن تو خیلی‌ها به بزرگسالی منتقل میشه

تکانشگری هم دارین یا فقط نقص توجه و عدم تمرکزه؟

تکانشگری رو نمی‌تونم تو خودم خوب تشخیص بدم با این که می‌دونم چیه همین الانش داشتم درموردش می‌خوندم

من دوست ندارم دارو مصرف کنم یه مدت ریتالین خوردم بی‌تاثیر بودقرص اضطراب و افسردگی هم قبلاً مصرف می‌خ ...

دختر منم داره .دو ساله دارو استفاده میکنه بهتر نشده که هیچ بدترم شده به شدت تمرکزش پایینه

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
آخه یه زمانی فکر می‌کردن فقط برا بچه‌هاستاخیراً متوجه شدن تو خیلی‌ها به بزرگسالی منتقل میشه

آها شما هم یدفه متوجه شدین دارین؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

دختر منم داره .دو ساله دارو استفاده میکنه بهتر نشده که هیچ بدترم شده به شدت تمرکزش پایینه

اول به روانپزشک مراجعه کردین یا روانشناس کودک؟

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
من تمرکز ندارم ، بعضی وقتا یه چیزو دیر میفهمماز لحاظ هیجانی هم خیلی فعالم ی ثانیه نمیتونم یه جا بشین ...

شبیهشه

نه میگن درمان نداره برا همین تو بزرگسالی هم می‌مونه هر چند تو بعضیا کمرنگ میشه