برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ترجیحاً پیش کسی برو سابقه کار کردن با افراد مبتلا به ای دی اچ دی رو داشته باشه
من همیشه فکر میکردم مشکل اصلیم فقط افسردگی و اضطرابه و تمرکز پایین و بیقراریم به خاطر این دو تا مش ...
با حدس زدن این مشکل رو به خودتون نچسبونید گل من
همه همین فکرو میکنن
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
با حدس زدن این مشکل رو به خودتون نچسبونید گل منهمه همین فکرو میکنن
بحث چسبوندن مشکل نیست
من که قطعاً مشکل داشتم و دارم وگرنه این حجم از ناکامی توجیهی نداره تو زندگیم
بحث اینه اگه نقص توجهم واقعاً از ای دی اچ دی باشه نه افسردگی و اضطراب، دونستنش میتونه برام مفید باشه
سلام برو روانپزشک اول تشخیص بده بعد دارو بعدم ورزش و کاردرمانی و روانشاسی
سلام
کاردرمانی چرا؟