2777
2789
عنوان

با شوهر بي نماز جكار كنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12917 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمکش کن کتاب مطالعه کن براش از فواید نماز بگو...آدم کسی رو که دوست داره سعی میکنه بهترین ها رو براش رقم بزنه که قطعا نمازخوندن یکی از آون بهترین هاست...از خدا بخواه خودش تو دلش بندازه...من خودم جاهایی بوده که داشته پام میلغزیده همین نماز خوندن نجاتم داده😍

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

با کسایی ام در ارتباط باشین ک ادمو یاد خدا میندازن

کلاس های قران و احکام اینا خیلی تاثیرداره یا کسایی ک مومن و خیرن ارتباط داشته باشین خیلی خوبه

البته هستن مردایی ک نماز میخونن ولی ادمای بدی ان خداروشکر اقات مرد خوبیه این مسالم حل میشه درکت میکنم،نگران عاقبت اقاتی

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

یسنا جان

طبق آیه ی قران،، شما کار خیلی خوبی میکنی که اعمال شوهرت برات مهمه،، و میخوای که نماز بخونه،،، این عالیه دختر، بهت تبریک میگم

به عشقت به خدا

به عشقت به همسرت

و به غیرتت نسبت به دینت

رفت و امدت رو با دوستان مذهبی بیشتر کنید، 

میشه برای اینکه مادر بشم یه صلوات بفرستین؟ ممنونم

مثل اينكه شما ها مذهبي نيستين.

بله عزيزان صفات خوبي كه داره درسته اما كسي كه نماز نخونه تمام أعماله باطله و به درد نميخوره اولين جيزي كه در روز قياما از إنسان سوال ميشه نماز هست و اكر نماز خوب نبود هيجي بقيه أعمالت اكر خوب هم باشه نابود ميشه .

من ادم مذهبی نمازخون دیدم که غیبت میکنه دروغ میگه دل میشکونه وبا نماز خوندن خودشو قانع میکنه که خدا میبخشه این آدم از نظرمن بدبختترینه

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
مثل اينكه شما ها مذهبي نيستين. بله عزيزان صفات خوبي كه داره درسته اما كسي كه نماز نخونه تمام أعماله ...

ناراحت نباش به خدا زمونه برعکس شده قبلا از بی دینی حرف میزدی مورد شماتت قرار میگرفتی الان جرات نداری از دین و واجبات خدا حرف بزنی 😕

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

مثل اينكه شما ها مذهبي نيستين. بله عزيزان صفات خوبي كه داره درسته اما كسي كه نماز نخونه تمام أعماله ...

ایشالا خدا عاقبت هممون بخیر کنه...ایشالا ی روز برسه ک شوهرت نمازخون شه..امیدت ب خدا

ان مع العسر یسرا ... 

یسنا جان

به تلاشت ادامه بده

قران میفرماید: ادم باید نسبت به خانوادش احساس مسئولیت کنه و اونها رو از آتش جهنم دور نگه داره قو انفسکم و اهلیکم نارا

میشه برای اینکه مادر بشم یه صلوات بفرستین؟ ممنونم