2777
2789
عنوان

با شوهر بي نماز جكار كنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12917 بازدید | 103 پست

برام عجيب ميكن ولش كن قرار نيست چون براي بعضي ها مهم نيست براي ايشون هم مهم نباشه

مثل خيلي مسايل ديگه كه شايد براي اونهايي ك استارتر را نهي مي كنند مهم باشه براي استارتر مهم نباشه

بياييد راهكار بديم نه اينكه صورت مساله را پاك كنيم

اگر راهكار نداريم نه كسي را تخريب كنيم نه تحقير مثل ادم هاي با شخصيت راهمون را كج كنيم

بريم نه فقط تو اين مورد منظورم نيستها تو همه موارد ب هم و عقايد هم احترام بذاريم

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذان که گفت وضو بگیرین بگو میخوام اقتدا کنم بهت. اینجوری دوتایی میخونین.

در ضمن ایشون داره میپرسه چیکار کنم همسرم نمازخون بشه، نپرسیده به نظرتون نماز نمیخونه اشکالی نداره که بعضیا فتوا میدین چیکارش داری و مگه تو قبر اون میذارنت یا عجب دغدغه ای داری!!!!! عجبا

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

بدترین چیز اینه که بهش این حسو بدی که از این کارش ناراحتی

و همش بخوای بهش انتقاد کنی تو دلش دلشوره بندازی

من نصف عمرمو با دلشوره که مامان بابام دادن نماز خوندم خیلی کوفتم بود

یعنی مطمینم اون نمازا که از ترس بود یه جو ارزش نداشت

نه که از مامان بابام بترسم ولی اونا یه جوری میکردن عین همین استارتر که یعنی الان اگه نخونم بدبخت میشم

خیلی بد بود

اینجا یه وقتا خانوما میگن من نماز میخونم آروم میشم

منم همین جوری بودم ولی نه چون نماز عالی میخوندم

چون اینقدر عذاب وجدان داشتم که اگه نخونم ال و بل میشه که وقتی میخوندم راحت میشدم

ولی الان از دست اون حسا راحت شدم نمازام خوبه دیگه خدا رو شکر

با اینکه خودش یه نمازش ترک نمیشه ولی بهم گفت ولش کن نخونی هیچی نمیشه

تازه گاهی شوخی میگف عیب نداره من خودم روز قیامت شفاعتتو میکنم میگم این آدم خوبیه بذارید بیاد پیش خودم بهشت  

الان من میخونم ولی با دله خوش

عزیزم ایشالله که شوهرت نماز میخونه تو هر تاپیکی یسری انسان هستن که اومدن نیش بزنن خودتو ناراحت نکن دیگه فرهنگمونه!!

((((مد)))) یعنی شبیه شدن همه کسانی  که فک میکنن( متفاوت اند).......
عزیزم من مذهبیم و نمازخونم هستم و ای کاش کسایی که کلا طرز فکرشون فرق داره وارد تاپیکای مذهبی نشن که ...

اهل روزه كرفتن و زكات و حلال و حروم هست فقط نماز نميخونه منم نميدونستم 

دين اصلا مسعله شخصي نيست همه ما در قبال هم مسعوليم.من نميكم من از اون بهترم من نماز ميخونم و اون نمي ...

چرا عزیزم کاملا شخصیه چون همه مثل هم فکر نمیکنن و انسان ها همه آزادن و دارای اختیار واقعا عجیبه اعتقاد دیگران به شما چه مربوطه که میگی شخصی نیست!! برتری انسان ها به اخلاق و انسانیته نه نماز

خب من خودم يك ادم مذهبي هستم وازدواج ما سنتي بود و من نميدونستم نماز نميخونه از طرفي خانوادش همه شون ...

عزیزم منم‌ مشگل شمارو دارم 

میخوام ببینم شوهرت بلاخره نماز خون شد؟اگه اره چیکار کردی؟

عزیزم منم‌ مشگل شمارو دارم  میخوام ببینم شوهرت بلاخره نماز خون شد؟اگه اره چیکار کردی؟

کاملا که نه یعنی هر پنج وعده رو مرتب نمی خونه اما نسبت به قبل بهتره .روزی دو سه وعده شاید بخونه .

من همیشه نصیحتش میکردم بازبون خوش و اینکه از عذاب های آدم بی نماز برای گفتم یه دفعه هم گریه کردم گفتم چون تو نماز نمی‌خونی خیلی نگرانتم 

الآنم جوری که من دوست دارم نیس هر پنج وعده رو نمی خونه .اول وقتم نمی‌خونه و تندتند هم میخونه 

عزیزم منم‌ مشگل شمارو دارم  میخوام ببینم شوهرت بلاخره نماز خون شد؟اگه اره چیکار کردی؟

شوهر شماهم اصلا نمی خونه ؟شوهر من روزه میگیره زکات میده اهل حلال حروم هس اما نماز قرآن نمی‌خونه به نظر من این از همه مهم تره 

شوهر شماهم اصلا نمی خونه ؟شوهر من روزه میگیره زکات میده اهل حلال حروم هس اما نماز قرآن نمی‌خونه به ن ...

شوهر من اصلا اصلا نمیخونه اوایل میخوند چنباریم بهم قول داد ولی زد زیرش حتی یبار یه مشگلی پیش اومد تا دم طلاق رفتیم براش شرط گذاشتم که نمازش رو بخونه تا برگردم قبول کرد یه هفته خوند باز زد زیرش 

الان چند ساله یه رکعت هم نمیخونه 

میگه منو میذارن تو قبر خودم 

از هر روشی ام بگی رفتم بی فایده بوده 

انگار بدترم شده

حتی داغونم 

من تد خواستگاری ازش پرسیدم گفت فقط نماز صبح هام گاهی قضا میشه 

نمیدونم دیگه چیکار کنم 

خب من خودم يك ادم مذهبي هستم وازدواج ما سنتي بود و من نميدونستم نماز نميخونه از طرفي خانوادش همه شون ...

سلام عزیزم الان شوهرتون نماز میخونه؟

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
ممنونم ازتون نصيرا جان .بله من خيلي بهش ميكم و اونم أنكار نميكنه و ميكه باشه اما جون عادت شده براش ب ...

حالتودرک میکنم عزیزم منم یجورایی مثله توام به کسی که دوسش داری میخوای کمک کنی ونجاتش بدی شایدم بخاطرخودمونه نمیدونم امیدوارم خداکمکمون وکمکش کنه