2777
2789
عنوان

بچه های گل کنکوری انسانی هر سوالی داشتین بپرسین📍🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 39 پست
اره تو کنکور

ریاضی ۲۰ 

فنون ۵۵ 

جامعه ۷۷ 

روان ۶۶ 

عربی ۱۰۰ 

اقتصاد ۲۴ 

فلسفه منطق ۵ 

تاریخ جغرافیا ۳۰ 

تعلیم تربیت ۸۰ 

هوش و استعداد ۵۰ 

منابع فرهنگیان کتاب تعلیم و تربیت معلمی مال قرائتیه 

و هوش و استعداد که منبع خاصی نداره 

و یه قسمتایی از دینی دهم و یازدهم بود که حضور ذهن ندارم توی کانالای درسی حتما گذاشتن چک کنی 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عربی و ریاضی و فنون چجوری میخوندی؟ تست زیاد میزدی؟

ریاضی رو من فقط مدرسه ای میخوندم 

اصلا تست هم نمیزدم 😂 

دوستش نداشتم .

ولی خدایی برای کنکور بخش هایی مثل گزاره رو کار کردم 

گزاره خیلی راحته همیشه هم یه سوال ازش هست 

عربی رو کلاس میرفتم و هر روز میخوندم و تست میزدم توی روتینم بود همچنین فنون رو 

فنون رو عشقی میخوندم بیکار بودم فنون میخوندم 

و تست زیااادددد میزدم 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

برای هوش چکار کردی ؟

از سوالات کنکور سلام استفاده کردم 

و همچنین سوالات آزمون های قلم چی 

سلام عزیزم خسته نباشی من کنکوری نیستم ولی دخترم امسال کنکوری هست  

آزمون قلمچی تا الان ۳تا دادن ترازاش حدود۵۶۰۰ هست ولی درصداش مثلا سه چهار تا بالای ۶۰ داره بقیه حدود ۵۰ 

تلاشگر هست ولی بااین تراز ها  امیدش کم شده 

برای دروس پایه فقط آخر هفته ها وقت میذاره بنظرت میتونه موفق بشه

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
سلام عزیزم.بنظر شما برای هوش چیکار کنم؟

آزمون های کنکور سلام رو بزن 

همه اشون رو بزن 

خیلییی شبیه به کنکوره 

مال کنکورای دو سال اخیر رو هم بزن دستت بیاد فرمش

عربی رو چطور تونستی 100بزنی

عاشقانه میخوندمش 😭🥲

دیوانه اش بودم 

هم عربی هم فنون 

خیلییی بلد بودم خیلیییی 

چهار ماه مونده به کنکور به استادم گفتم میخوام درک مطلبش رو بزنم مال کنکور رو 

گفت نه خیلی ریسکه هیشکی نمیزنه 

بهش گفتم اگه نزنم که نمیتونم صد بزنم من دنبال صد زدنم 

از همون موقع بکوب هر شببب چند تا درک مطلب کار میکردم

اینقد کار کردم که دیگه دستم اومده بود مثل داستان میخوندمش

یه سوال من الان نهایی بخونم از تابستون یازدهم تست زنی رو شروع کنم خوبه یا الان میخونم تستم بزنم یازد ...

پایه چندمی ؟

عاشقانه میخوندمش 😭🥲دیوانه اش بودم هم عربی هم فنون خیلییی بلد بودم خیلیییی چهار ماه مونده به کنکور ...

چه خوب 

معدل نهایی اون میتونم بپرسم؟

و اینکه چطور هم نهایی هم کنکوری میخوندین؟