2777
2789
عنوان

دوستانی که بچه مدرسه ای دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 56 پست
عوض نمیکنن کلاس بغلیم پسر عممه لجن باهم تو ی کلاس باشن دعواشون میشه

اوه اوه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خواهرزاده ی من هم نمیتونه دقت کنه متاسفانه البته وقتی با بازی یادش میدادم بهتر علاقه نشون میداد

بچه ها اکثرا با بازی و شعرو قصه براشون لذت بخش تره.من پارسال من همینطور با دخترم کار میکردم امسال نمیتونم 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اکثرا با بازی و شعرو قصه براشون لذت بخش تره.من پارسال من همینطور با دخترم کار میکردم امسال نم ...

واسه دختر اره واسه پسر ن من بر داداشم از این کارا زیاد کردم اخرش بهم گفت گمشو بابا مگه من بچم 😐

واسه دختر اره واسه پسر ن من بر داداشم از این کارا زیاد کردم اخرش بهم گفت گمشو بابا مگه من بچم 😐

پس مشکل کلا از داداشته

من دانش اموزام پسرن

عااااشق قصه و قصه خوانی و شعرن

اگر گوشی دستش میدید،بگیرید ازش

رفتاراش مثل اینکه بخاطر موبایله

پس مشکل کلا از داداشتهمن دانش اموزام پسرنعااااشق قصه و قصه خوانی و شعرناگر گوشی دستش میدید،بگیرید از ...

اره کلا صبح تا شب تو گوشیه نمیتونیم بگیریم ازش دست بزنم داره چون تک پسره نباید چیزی بگم گوشیو ازش بگیرم سیلی میزنههه 

پسر منم دومه تو مشق نوشتن خییییلی تنبله روخوانی و املا خوبه همه رو بدون غلط نوشته تا الان ولی بعضی مسئله ها رو نمیفهمه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خخ..امان از دست بچه ها..اینقد امسال اخت فشارم باردارم،صیح بیدارشدنشون کلی انرژی ازم میگیره

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...