2777
2789
عنوان

با شوهر بي نماز جكار كنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12917 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سر من.منم نمیخونم.😢😢😢خیلی هم از خودم خجالت میکشم.خدا بهم رحم کنه.😟😟😟

بخون عزیز دل،شما که امضات همش توکل به خودشه،باهاش حرف بزن و نمازتم بخون

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

خب من خودم يك ادم مذهبي هستم وازدواج ما سنتي بود و من نميدونستم نماز نميخونه از طرفي خانوادش همه شون نماز خون هستن .جون من دوسش دارم نميتونم بي تفاوت باشم كه اون خودشو بدبخت كنه .

برای من که خیلی مهمه،مهمه نطفه ی بچه م از یه ادم نماز خون و معتقد بسته بشه ؛یا یه ادم بی نماز،که دینش ستون نداره

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

کاری نکن عزیزم باید خودش بخواد دقیقا اقای منم اینجوره میگم یه باربهش گفتم گفت باشه ولی خبری نیس ولی دیگ نمیگم انشاءالله خدا به دلشون بندازه چون نماز خیلی مهمه خدا عاقبتمون ب خیر نیکی قرار بده ب خاطر مشغلشون وقت نمیکنن ب هرحال زوری نیس همون طور ک ما خودمون اول ب یه حسی رسیدیم هرکی یه زمانی اون حالت درش ب وجود میاد مثن من قبلا میگفتن نمازخوبه بخون نمیفهمیدم ولی الان خداروشکر برام خیلی اهمیت پیدا کرده

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
خب من خودم يك ادم مذهبي هستم وازدواج ما سنتي بود و من نميدونستم نماز نميخونه از طرفي خانوادش همه شون ...

خودشو بدبخت کنه؟؟؟

عزیزم بهشت توی ۳تا چیز خلاصه میشه

کردار نیک،گفتار نیک، پندار نیک

تو اینارو داشته باش آخر عاقبتتم خوشه 

نماز خوبه اما واسه حال خود آدم ک بعضی وقتا دلش گرفت سبک شه

چ ربطی به بدبختی داره