سلام دوستاي خوبم من و شوهرم نوروز امسال عروسي كرديم .و همديكه رو خيلي دوست داريم شوهرم از هر نظر خوبه از نظر مالي اخلاقي رفتار برخورد اينا كاملا خوبه و بهم احترام ميذاره فقط از نظر عاطفي يه كم كمبود داره كه اميد دارم اونم خوب بشه أما يه عيب بزركي كه داره اينه كه نماز نميخونه و اين خيلي منو عذاب ميده طوري كه اصلا زندكي باهاش بهم خوش نميكذره هر موقع هم بهش ميكم ميكه باشه ميخونم اما هيج وقت نميخونه به نظر شما من جطور نماز خونش كنم با اين كه ميكه واقعا دلم ميخاد نماز بخونم اما نميتونم بخونم خواهش ميكنم كمكم كنيد .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب من خودم يك ادم مذهبي هستم وازدواج ما سنتي بود و من نميدونستم نماز نميخونه از طرفي خانوادش همه شون نماز خون هستن .جون من دوسش دارم نميتونم بي تفاوت باشم كه اون خودشو بدبخت كنه .
کاری نکن عزیزم باید خودش بخواد دقیقا اقای منم اینجوره میگم یه باربهش گفتم گفت باشه ولی خبری نیس ولی دیگ نمیگم انشاءالله خدا به دلشون بندازه چون نماز خیلی مهمه خدا عاقبتمون ب خیر نیکی قرار بده ب خاطر مشغلشون وقت نمیکنن ب هرحال زوری نیس همون طور ک ما خودمون اول ب یه حسی رسیدیم هرکی یه زمانی اون حالت درش ب وجود میاد مثن من قبلا میگفتن نمازخوبه بخون نمیفهمیدم ولی الان خداروشکر برام خیلی اهمیت پیدا کرده
تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز