2777
2789

چرا واقعا 😑 زندانی هستید یا پابند دارید ؟ آقایی اجازه هست برم خونه خالم؟ آقایی اجازه هست برم یه سوپر مارکت؟ آقایی اجازه هست برم بانک ؟ آقایی اجازه هست یه توالت برم ؟ چرااااااااااا

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

آقایی🤮🤮🤮🤮🤮

بدمممم میاد بابا اسمشو بگیننن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه .اطلاع میدم که فلان جا دارم میرم .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نه اطلاع میدیم 

اما بخوایم بریم سفر،یا برنامه دونفرمون رو یهو تغییر بدیم،یا تفریحات تکی بیاریم اجازه میگیریم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اجازه و گزارش لحظه ای و با جزئیات نه، ولی حتماً بهش اطلاع میدم ک دارم میرم‌ بیرون و خونه نیستم یا دیرتر میام... اونم همینطوره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یادم نمیاد توی این سالها اجازه گرفته باشم

اکثرا هم میرم و میام بعدا براش تعریف میکنم امروز فلان جا بودم

یا قبلش‌مثلا راجع بهش صحبت میکنم‌یا بچه ها میگن میفهمه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
هرجااااا؟؟؟؟؟؟

اره 

دو دقیقه بخوام برم سر خیابون هم میگم 

چون اونم میگه و نیاز هست 

ادم نگران میشه الکی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من مجردم ندیدم اطرافیان اجازه بگیرن فقط گفتن داریم میریم کاری نداری همین 😂

من حتی اطلاعم نمیدم 😑

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید