2777
2789
عنوان

با شوهر بي نماز جكار كنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12928 بازدید | 103 پست

چه اشکالی یک نفر خوبه با نماز خوندن بهتر بشه نگه قراره شوهر استاتر نماز بخونه آدم بدی بشه مطمئنا با نماز خوندن کسی به مسیر زشتی کشیده نشده😑

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

عزيزم شما كه مفهوم حرف منو متوجه نميشين لازم نيس مسخره كنين شما نظر نده من بايد مي كفتم مذهبيا بيان ...

عزیزم .منم خودم نمازخونم ولی همسرم خییلی سهل انگاره..من چن بار گفتم بهش.ولی دیگه کاریش ندارم اخه ادم عاقل و بالغه.بچه ک نیس مرتب من بهش بگم.بعدم نمازی که از رو اجبار و گیر دادن بخونه به چه درد میخوره.خودش باید به این نتیجه برسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم شما نماز خودتا بخون چیکار بعش داری‌میخوای ی روز تو چشماا نگاه کنه و بگه نمیخوام بخونم میخوای چیکار کنی ؟؟اونوقت بهتره‌منم مثل شما بودم ولی ی اتفاق همه چیو عوضکرد خودش نماز میخونه اگه منم نخونم هیچ وقت نشده بهم بگه نمازتو بخون این اخلاقاشو خیلی دوست دازم کاش منم مثل شوعرم اینقدر ارامش داشتم توی همه چیز

خانومای گل هرکی نماز میخونه کامل نیس ما همه باید سعی کنیم خودمونو اصلاح کنیم نماز خوندن اولین کار واس شروعه کم کم خدا یه جیزایی تو دل ادم میندازه ارامشی ک با خداحرف میزنی باهیچی قابل مقایسه نیس معنی قرانو بخونید واقعا ب بیهوده نیافریدنمون و اینک این دنیا فانیه پی میبریم اینک فقط باید ادم درستی باشیم خدا ادمایی غیبت کنن غمگین باشن دروغگو باشن دوس نداره،حرف خدا چیز دیگس رفتار مردم چیز دیگ،خیلی ها ریاح کارن،ولی مردم اینجور ادمارو ب خدا و قران و اسلام نسبت میدن

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
برای من که خیلی مهمه،مهمه نطفه ی بچه م از یه ادم نماز خون و معتقد بسته بشه ؛یا یه ادم بی نماز،که دین ...

شوهر منم ماهه ولی نماز نمیخونه خیلی ترسوندیم تاحالا به اینش فک نکرده بودم  

آروزمه شوهرم نمازخون بشه

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم

دین مسئله ی شخصیه. شما چیکار دارید به نماز خوندن اون بنده خدا. خودشه و خدای خودش. حالا مگه شما نسبت به اون ادم بهتری هستید؟

ترجمه تخصصی متون انگلیسی و آلمانیhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1464874/ترجمه-متون-انگلیسی-و-آلمانی

شما نمیتونی به اجبار کاری که دوست نداره رو وادارش کنی بچه که نیست اما چون یکجا زندگی میکنین و همسرتونه بهترین کار اینه شما کنارش وقتی هست با کارات با نماز خوندنت متوجش کنی که چقدر دوست داری اونم اینکارو کنه شما بخون خودش کم کم کشیده میشه سمتش  وقتی علاقه شمارو ببینه واسه اونم مهم میشه فقط بهش سخت نگیر تا بیشتر زده نشه کنار نکشه

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  
دین مسئله ی شخصیه. شما چیکار دارید به نماز خوندن اون بنده خدا. خودشه و خدای خودش. حالا مگه شما نسبت ...

میدونی چیه گلم تو وقتی فواید یه چیزی میدونی مثلا فک کن میدونی گوشت اهن داره واس بدن خوبه دوس نداری خانوادت تقویت شن بهشون میگی نگرانشونی این یسنا خانومم میدونه ک جقد نماز خوبه و جقد تو اخرتمون تاثیرداره دوس نداره ک عزیزترین کسش ک واسش خیلی مهمه ب خاطر غفلتش ازین نعمت محروم شه دوس داره تمام تلاششو بکنه

عزيزم شما كه مفهوم حرف منو متوجه نميشين لازم نيس مسخره كنين شما نظر نده من بايد مي كفتم مذهبيا بيان ...

مذهبیا فقط بیان😒😒😒😒چ بی مزه و لوس جواب دادی...حیف نظر دادم

ان مع العسر یسرا ... 
یسنا جان طبق آیه ی قران،، شما کار خیلی خوبی میکنی که اعمال شوهرت برات مهمه،، و میخوای که نماز بخونه ...

ممنونم ازتون نصيرا جان .بله من خيلي بهش ميكم و اونم أنكار نميكنه و ميكه باشه اما جون عادت شده براش بي نمازي اصلا نميتونه بخونه .برام دعا كنين شوهرم نماز خون شه .

بعضي دوستان كفتن نماز به اجبار به درد نميخوره بله خودمم ميدونم اما بس امر به معروف و نهي از منكر جيه ؟؟اميد دارم جند بار كه بخونه بعدش خودش ديكه علاقه به نماز بيدا كنه ممنونم از همه تون 

مذهبیا فقط بیان😒😒😒😒چ بی مزه و لوس جواب دادی...حیف نظر دادم

دقیقا من ک نماز خونم خوشم نیومد بااینکار کسی رو دلخور کردی و شایدم همین رفتار باعث شه ذهنیتش از ادمای خوب عوض شه

تو ببخشش

طبق دستور خداوند ما موظف هستیم که در برابر دینداری خودمان و خانواده مان احساس مسئولیت کنیم

سوره ی تحریم، آیه ۶.

میتونی با شماره ۰۹۶۴۰۰ در ساعات اداری تماس بگیری و از مشاوره ی رایگان استفاده کنی

میشه برای اینکه مادر بشم یه صلوات بفرستین؟ ممنونم