2777
2789
سلام دارم میرم این مار رو بندازم رو خواهر زادم

اخی چه نازه🥹

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

پدر مادرم از دیشبه خرابش کردن😂😕

عزیزم♥️😂

حل میشه ایشالله

خودت با خودت وقت بگذرون

من مجرد که بودم روز تولدم میرفتم شهر کتاب  ( تو اصفهان معروفه) واسه خودم کتاب میخریدم یکم توش وقت میگذروندم، یه کافه میرفتم و برمیگشتم. روز تولدت حتما به تایم کوتاهم شده واسه خودت وقت بذار

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معده و پریودی رو لا هم مخلوط کن ببین چی میشه لامصب

کشیدم میدونم چی میگی🥲

فکر کن من درد معده میزد به کمرم و اوایل دکترا نمیفهمیدن که مشکل معدمه یبار تو بخش جراحی بستریم کردن دکتر گفت شکمتو پاره کنم بیینم چه خبره😂

اخ اخ الهی بگردمواقعا درد بدیههبچ لذتی از غذا و... نمیبری میدونممنم کلیه هام سنگ سازهخیلی اذیتمالان ...

دلم چیز شیرین میخاد ولی تهوع شدید نمیزاره چیزی بخورم 

دلم سکوت میخاد 

ولی تپش با تمام قوا داره حرف میزنه بلند بلند 

دلم تاریکی میخاد که فقط آروم بگیرم 

اه اصلا انگار یه آدم دیگه میشم تو پریودی 

آخی الهی تو هم دست کمی نداری که 

متنفرم از این دوران مصی 

کلیه چرا چت شده ؟

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

۳۴ سال پیدا نشده دیگه نمیشه 😂😂😂😂

وای🫠

خدا صبرت بده پس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

تا دیشب هر3تا بچم خوب بودن از صبح سرفه و ابریزش بینی گرفتن...قرار بود خواهرم و مادرم بیان ناهار بیارن باهم خوریم گفتم نیاید بچه ها مریضن

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

اسید معدت بالاسترشط جات و ماست و حبوبات رو اینجور چیزا نخورقرص جویدنی بذار همیشه کنارت باشهشربتش هم ...

عشقم معده دردم تازه شروع شده عصبیه 

و اینکه بخاطر مصرف بالای قهوه این بلا سرم اومده جدیدا 

۴ بار دکتر رفتم الانم هر روز یه مشت دارو میخورم ولی پس میزنه معده ام 

دکتر تشخیص زخم معده دادن

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

عشقم معده دردم تازه شروع شده عصبیه و اینکه بخاطر مصرف بالای قهوه این بلا سرم اومده جدیدا ۴ بار دکتر ...

اگه اصفهان هستین یه دکتر معرفی کنم

خواهرم زخم معده اش بعد ۷ سال درمان شد خداروشکر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کشیدم میدونم چی میگی🥲فکر کن من درد معده میزد به کمرم و اوایل دکترا نمیفهمیدن که مشکل معدمه یبار تو ...

منم میزنه به وسط دو کتفم یه جوری پشت قلبم درد میکنه گاهی جیغ میزنم 

دلم چیز شیرین میخاد ولی تهوع شدید نمیزاره چیزی بخورم دلم سکوت میخاد ولی تپش با تمام قوا داره حرف میز ...

الهی الهییی

عزیزم ولی شکر بابت وجود سرو صدای تپش عزیزممم

امیدوارم مشکل معدت حل شه عمیقا میفهمم درد بدیه

من قبل پریودی خیلی داغون میشم

کلیه هام ژنتیکی سنگ سازه الانم درد عجیبی داره

عصر بهروز بیاد برم دکتر

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اگه اصفهان هستین یه دکتر معرفی کنمخواهرم زخم معده اش بعد ۷ سال درمان شد خداروشکر

عشقم تبریزم