2777
2789
عزیزممم ان شالله حال مامان زودی خوب بشه ❤️عزیزممم ارثیه پس 🥲

همچنین حال تو ❤❣️

اره😭

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان😂😂😂

خنگ نیستم اونقدر هم

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

دقیقا😅

شوهر من خودشو میزد ب کوچه علی چپ 

زنگ زدم بهش گفتم ندادن 

گفت بچه چطوره غذا خورده حرفو رد میکرد پفیوز😂 

میخاست بهش نگم خودت برام پول بزن 😂😂

دارم براش فک کرده زن گرفتن الکیه🥲😮‍💨

شوهر من خودشو میزد ب کوچه علی چپ زنگ زدم بهش گفتم ندادن گفت بچه چطوره غذا خورده حرفو رد میکرد پفیوز� ...

واسه من حرف نمیزنه سکوت کرده البته قراربود همکارش بیاد ضامنش بشه دودرش کرد دلم خنک شد چون این ضامن اون شدبهش گفتم نشو گوش نکرد حالانوبت این شده اون دستشوگذاشته توپوست گردو

گاهی انسانم آرزوست
شوهر من خودشو میزد ب کوچه علی چپ زنگ زدم بهش گفتم ندادن گفت بچه چطوره غذا خورده حرفو رد میکرد پفیوز� ...

اگه نداره اذیتش نکن احتمالا تاشب بریزن نگران نباش

گاهی انسانم آرزوست
اگه نداره اذیتش نکن احتمالا تاشب بریزن نگران نباش

دااااره بابا درآمدش خیلی خوبه 

خرج من و بچه هم خیلی میکنه 

اما دوس دارم پول تو جیبی بهم بده🥲 میگه هر چی میخوای خودم میخرم 

خونه و ماشین داریم قسط هم نمیده خب میگم ماهیانه رو زیاد کن نمیکنه ولی بریم بیرون هر چی بخام میگیره 

عه کجاش نازه

عاشق مارم😁

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ