2777
2789
خیلی حالت حال منه 💔🤦🏻‍♀️البته شما شاید دلیلی داشته باشید ولی من بی دلیل دان گرفته دلم میخواد فقط ...

الهی عزیزم..نکن اینجوری اره واسع من دلیل داره و خیلی دلهره دارم

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز تموم نشدهقشنگش کن🍀همین که تولدته، به اندازه کافی خوب هست بنظرم🎂

پدر مادرم از دیشبه خرابش کردن😂😕

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

🤣چطوریمعدت بهتره؟؟؟ کلیه درد امونم و بریده

بد بد مصی به معنای واقعی بدم 

همش زیر سرم 

معدم حتی قرصایی که برای خوب شدن خودش تجویز شدن و پس میزنه خاک بر سرش  

بعد چند روز درد کشیدن شکمی و کمر  هم پریود شدم دیگه کلکسیون خوبی هام 

انقد گریه ام میاد همش عین دختر کوچولوها میزنم زیر گریه اه 

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

خدا نکنه🍀انشالله یه راهی واسش پیدا میکنی که این مشکل رفع شهشاید انسداد داری

۳۴ سال پیدا نشده دیگه نمیشه 😂😂😂😂

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

و تو حال بدم نمیتونم منکر قشنگیایی که دورم و گرفتن بشم 

پرده های سالن و زدم کنار و نور قشنگ افتاده وسط خونه و یه راپونزل اون وسط دراز کشیده مشق مینویسه و غلط میخوره با نور بازی میکنه دوباره برمیگرده رو دفتر کتاباش 😍😍😍زیباترین تصویری هست که خدا میتونه به وجود بیاره 

بیمار نیستم الان مار دستمه چون

من نگفتم بیماری

تو همین نی نی سایت یه نفر رفته بود پشت در دسشویی همسرش را بترسونه همسرش سکته کرده بود و مرده بود

ایشونم از عذاب وجدان حالش خیلی بد بود

❤️ فقط خدا و اهل بیت علیهم السلام ❤️

بد بد مصی به معنای واقعی بدم همش زیر سرم معدم حتی قرصایی که برای خوب شدن خودش تجویز شدن و پس میزنه ...

اخ اخ الهی بگردم

واقعا درد بدیه

هبچ لذتی از غذا و... نمیبری میدونم

منم کلیه هام سنگ سازه

خیلی اذیتم

الان pms هستم منم🤦‍♀️💔

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مشکل معده خیلی بده من بخاطرش سه ماه هرشبانه روز اشک می‌ریختم و نصف شبا بیمارستان بستری میشدم

معده و پریودی رو لا هم مخلوط کن ببین چی میشه لامصب 

۳۴ سال پیدا نشده دیگه نمیشه 😂😂😂😂

اسید معدت بالاس

ترشط جات و ماست و حبوبات رو اینجور چیزا نخور

قرص جویدنی بذار همیشه کنارت باشه

شربتش هم خوبه

یه قرص هم هست صبحا قبل صبحانه باید بخوری اسمش رو یادم نی واست پیدا میکنم میفرست

معده درد خیلی بده من در افتضاح ترین نوعش رو به سر بردم ولی با مصرف چندین قرص بهتر شدمه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍