2777
2789
عنوان

دعوا با خواهر شوهر کمکم کنید

345 بازدید | 31 پست

من و خانواده شوهرم تو یه ساختمونیم ، طبق معمول خواهر شوهرمم خونشون بود یه بچه مشکل دار داره ، من و پسرم داشتیم از اسانسور میرفتیم پایین اونم افتاد دنبال ما بعد که پایین رفتیم و کارمو انجام دادم اونو دیگه ندیدم فکر کردم دوباره برگشته بالا خونه ، منم برگشتم خونمون نگو رفته بود ته کوچه یه اقا پیدا کرده بود اورد جلوی در 

خواهرشوهرم داد و بیداد که تو راهرو که گاو انگار با اون رفت پایین یه خبر نداد 

منم رفتم از حقم نتونستم دفاع کنم فقط گریه کرردم گفتم شانس ندارما من ندیدمش فک کردم برگشته خونه من چه میدونم رفته سرکوچه ، بجذریم که تند تند بچه هاش خونمون پلاس هستن و کلی خوبی بهش کردم بعدش اومد خونمون  ازم معذرت خواهی کرد ولی به دردم نمیخوره به من تو راهرو بلند گفت گاو

مهمون هم داشتن اونم شنید تو خونه 

خداروشکر شوهرم پشتمه چکار کنم

توکه میدونستی بچش مشکل داره

باید زنگ میزدی میپرسیدی اومد یانه 

همیشه با یه کار کوچیک ادم خودشو از دردسر بزرگ نجات میده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم کار بدی کردی باید وقتی دنبال تو راه افتاده اومده مراقبش می بودی حق داشته ناراحت بشه

هزار بار دنبالم اومده با هم برگشتیم بالا این بار غیب شد منم فک کردم رفته خونه ،،،  نه حق نداشت بگه گاو اونم بلند من بهش تا حالا خیییییلی خوبی کردم 

واقعا حق داشته.هرکی جاش بود ناراحت میشد.

اون پیش خودش فکر کرده بچه پیش شماست و هواست هست.

ب نظرم شما کم لطفی کردی.

باید مطمعن میشدی رفته خونشون بعد میرفتی.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
ببین عزیزم اون اول انیکه سطح فرهنگش پایین منتها تو بزار روی استرسی که بهش دست داده و مدیریت نکرده فع ...

شوهرم خداروشکر پشتمه  بهم گفت مگه روزایی که بچش خونمون بود بهش غذا میدادی ازت تشکر میکرد که الان به خاطر یه قضاوت اشتباه بهت بگه گاو ،،  گفت عید خونشون نمیرم توهین به تو عین توهین به منه

واقعا حق داشته.هرکی جاش بود ناراحت میشد.اون پیش خودش فکر کرده بچه پیش شماست و هواست هست.ب نظرم شما ک ...

نه حق نداشت اخه براش خیلی خوب بودم هرموقع میاد خونه مامانش بچش همش خونه ماس نامردی کرد

بچشو به من سپرده مگه طلبکاره ؟؟؟؟جاریم خونه مادرشوهرم بود شنید برای من خیلی بد شد منو خرد کرد

عزیزم نمیدونم مشکل بچه خواهرشوهرت در چه حدیه ازینکه بهتون گفته گاوم اشتباه کرده اما شما کینه نکن چرا چون بچه مشکل دار داشتن خیییییلی سخته من پسرم یکمی مشکل داره بخداااا همش استرس دارم چیزیش نشه مشکلی پیش نیاد

کارشو بزار رو حساب استرس مادرانه بخدا هیچ چییییزی مثل بچه مریض داشتن آدمو نابود نمیکنه

بازم میگم شما حق دارید اما بخاطر شرایط زندگیش ببخشش

همونکه اومد معذرت خواهی فهمیده کارش اشتباه بوده

عزیزم نمیدونم مشکل بچه خواهرشوهرت در چه حدیه ازینکه بهتون گفته گاوم اشتباه کرده اما شما کینه نکن چرا ...

نمیدونم بگذره ببینم میتونم باهاش کنار بیام ممنون از راهنمایی ات

نه حق نداشت اخه براش خیلی خوب بودم هرموقع میاد خونه مامانش بچش همش خونه ماس نامردی کرد

شما خیلی خوبی که مسئولیت بچشو قبول میکنی و نگه میداری ناراحتیتو بهش بگو حق هم داری اما بزار روحساب شرایط زندگیش