2777
2789

مادرم ٨سال پیش تو بانک یکم پول داشت که هرماه سودشو میگرفت که داییم میخواست زمین بخره به مامانم گفت اون پولتو از بانک بردار بده من من هرماه همون مقدار سودو بهت میدم ۵ماهه کل پولتو پس میدم حالا ۵ماه شده ٨سال که پولو نداده و سودشو به همون مقدار ٨سال پیش به مامانم میده سه روز پیش مامانم میگفت

سه روز پیش مامانم میگفت دستم خالیه از این حرفا من بهش گفتم خب به دایی بگو این ماه پولتو چند روز زودتر بده که مامانم گفت روم نمیشه گفتم چرا روت نشه چطور اونا پروپرو میتونن ٨سال پولتو نگهدارن جیک نزنن که مامانم عصبی شد به تو ربطی نداره تو دخالت نکن پول خودم بوده خواستم بدم داداشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا پس نمیگیرم منم ناراحت شدم میگم مگه من چی گفتم چیز بدی نگفتم چطور پول داره چندتا چندتا خونه و زمین و ماشین بخره برا زنش طلا بخره دندونای خودشو زنو بچه حاشو کامپوزیت کنه ولی پول تورو نده ارزش پول ٨سال پیش با الان یکی نیست اون زمان با پول مامانم میشد بهترین زمین و خرید الان یه موتور

سه روز پیش مامانم میگفت دستم خالیه از این حرفا من بهش گفتم خب به دایی بگو این ماه پولتو چند روز زودت ...

از مادر وپدر ایرانی که خودشو بچه هاشو فدای دیکران میکنه بدم میاد ادامه اشم نکی میدونم مامانت مهر طلب 

مهرطلبم خودشو بچه هاشو بدبخت میکنه

از مادر وپدر ایرانی که خودشو بچه هاشو فدای دیکران میکنه بدم میاد ادامه اشم نکی میدونم مامانت مهر طلب ...

بخدا زنداییم مارو میبینه قیافه میگیره پشت سر مامانم حرف میزنه منم میگم چرا خودتو میندازی زیر پا اونموقع میتونستی یه زمین بخری خودتو از این وضعیت در بیاری دادی داداشت اونارو خوشبخت کردی

خوب به مادرتون بگو اگر به من ربطی نداره پس پیش من درد ودل نکن

آخه من چندتومن تو بانک دارم خودم پس انداز میکنم برای بچه م چیزی بخرم چند روز پیش مامانم دستش خالی بود یکم بهش دادم حالا من فکر کردم دوباره مامانم اونطوری میگه بازم بهش قرض بدم الان عذاب وجدان گرفتم 

دایی ها کلا به دنیا اومدن سر مادرامون کلاه بزارن ما که قطع رابطه کردیم خیالمون راحته

کاش مامانمم همچین کاری میکرد این راضیه مارو بکشه ولی کسی پشت سر برادراش حرفی نزنه بخدا خیلی ناراحت شدم الانم عذاب وجدان گرفتم 

تو بانکم بود سودش اضافه نمیشد که ولی چرا تا ۸ ساااال صبر کردین

سودش اضاف نمیشد ولی حداقل میتونست زمین یا طلا بخره الان با اون پول هیچ کاری نمیشه کرد اونا هم وقتی سودشو میخوان بدن جونشون درمیادو کلی با اخمو تخم میدن

نه پیش مامانم نمیشه هیچ حرفی بزنیم زودی گارد میگیره من یه کلمه گفتم بگو این ماه سودو چندرو زودتر بده ...

من دایی بابام مرد هیچی بچه نداشت یه زن بیوه گرفته بود 

بابام همه اموتل داییم داد به زن بیوهه چون اومد گفت سرپناهی ندارم با اینکه زن از شوهر اولش کلی پسر داشت 

حالا ببین خونه ما نقلی اپارتمان 

خونه ای بخشید بزنه ویلایی دو طبقه تو بالاشهر 

بعضیا هم خودشون بدبخت میکنن هم بچه هاشون

من دایی بابام مرد هیچی بچه نداشت یه زن بیوه گرفته بود بابام همه اموتل داییم داد به زن بیوهه چون اومد ...

میدونی زمینی که داییم با پول مامانم خرید الان چی شده بخدا بری خونه زندگیشونو ببینی آدم انگشت به دهن میمونه ولی زورش میاد پول خواهرشو بده سودشم باید چندبار زنگ بزنی تا بزنه به حسابش زنداییم که نگم انگار از دماغ فیل افتاده صدتا حرف پشت سرمون میزنه مامانمم که طرفدارشون