2777
2789

دیگه هر کس بر حسب شرایط خودش از یه چیز خوشحال یا ناراحته

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا منم دیگه از سه ماه تعطیلی و خوش گذرونی و بیکاری سیر شدم خوشحالم مدارس و دانشگاه ها داره شروع میشه

البته از اینکه دیگه دانش آموز نیستم اولین سال دانشگاهمه خیلی ذوق دارم

خدایا چنین کن سرانجام کار  تو خوشنود باشی و ما رستگار💝

اتفاقا منم دیگه از سه ماه تعطیلی و خوش گذرونی و بیکاری سیر شدم خوشحالم مدارس و دانشگاه ها داره شروع ...

دوست دارم بدونم چی باعث میشه حس خوبی از سال اول دانشگاه بگیری؟

چون خودم خیلی حس خاصی نداشتم دوست دارم بدونم بقیه به چی فکر میکنن؟علاوه بر ذوق استرسم داری؟

دوست دارم بدونم چی باعث میشه حس خوبی از سال اول دانشگاه بگیری؟چون خودم خیلی حس خاصی نداشتم دوست دارم ...

استرس مگه میشه نداشته باشم

کاملتر جواب میدی سوالامو؟

خب آدم وارد یک محیط جدید و بزرگتر میشه

کم کم وارد اجتماع میشه با استادای جدید آشنا میشه قراره به علم و دانش افزوده شه همین باعث میشه ذوق داشته باشیم البته چون یک محیطیه که تازه ما واردش میشیم و برامون کمی نا آشناس طبیعیه استرس هم بهمون دست بده اما اینکه شما میگین اصلا حس خاصی نداشتین جای تعجبه