2777
2789

#حرف_بزنیم‍ 

#دلی_طور‍ 

بذارین توصیف کنم:

من اومدم خوابگاه (برای امتحانات ترم قبل که لغو شد). بار اولم نیست. 

من اصولا ادم خیلی وابسته ای نیستم. کلا به هیچکس. دوستشون دارم اما وابسته نیستم برای همین دوری از آدمها اذیتم نمیکنه. 

با اینکه تو خوابگاه هم مشکلی ندارم واقعا و با همه خوبم واقعا ولی.. یه حس یه جوری دارم. 

با اینکه در اصل توی *این شهر* خوابگاه خونه اصلی منه اما وقتی به خونه مادری و پدری خودم تو شهر خودم فکر میکنم دلم غنج میره (نمیدونم املاش درسته یا نه؟) و با اینکه اینجا هم آرامش نسبی دارم ولی انگار آرامش واقعی اونجاست. 

احتمال زیاد به خاطر اینکه خب اونجا وطن منه و اولین جایی هست که تجربه کردم. قطعا من برم خونه عموم چنین حسی ندارم. 

شما هم همین حس رو دارید؟ 

الان داشتم به این فکر میکردم یعنی ادم ازدواج هم کنه باز هم همین احساس غربت رو داره یا اون خونه هم براش مثل خونه مادری و پدریش عزیزه؟ امیدوارم اینطور باشه

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خابگاه که هیچی خونخ ی مامانبزرگمم واسم راحت نیست

حق داری

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

اره مهم نیست وابسته نیستم ولی به اتاقم وابستم نه خونواده

چی مهم نیست؟ 

دقیقا. باز هم آدم تهش میرسه به همون جایی که بیشترین زندگیش رو اونجا سپری کرده. زندگی منظورم همه چیزه. خنده، غم، بی حوصلگی، خواب و... 

چی مهم نیست؟ دقیقا. باز هم آدم تهش میرسه به همون جایی که بیشترین زندگیش رو اونجا سپری کرده. زندگی من ...

میگم مهم نیست کجام چون وابسته نیستم میسازم هرحا باشم با ادماش یا فضاش

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

میگم مهم نیست کجام چون وابسته نیستم میسازم هرحا باشم با ادماش یا فضاش

اها باشه. عالیه. موفق باشی