2777
2789
عنوان

احساس مشکل در بلع

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 36 پست

حالا من ی موقع اصن عمل بلع نمیتونم انجام بدم انگار نمیتونم قورت بدم

فکم قفل میشه انگار 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222✅️من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سختی قورت میدادم انتهای مری هم گیر می‌کرد ولی قشنگ اسید معده رو تا رو زبونم حس میکردم بخاطر همینم ...

آره منم این علائم داشتم حدود دوماهه هر شب عسل اصل میخورم الان درماه یک یا دوبار مشکل بلع دارم ولی اون موقع هر لحظه بود

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

آره منم این علائم داشتم حدود دوماهه هر شب عسل اصل میخورم الان درماه یک یا دوبار مشکل بلع دارم ولی او ...

بله نگران نباش همین عسل عالیه ولی دکتر برو بهت دارو میده کامل خوب میشی

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
الان چجوری درمان میکنید؟

فعلا دکتر گفت اندازش به حدی نرسیده ک عمل شه ولی اگ بزرگ تر شه باید عمل بشه درمان خاصی نداره

بعد از چند سال کاربریم خود به خود حذف شد هعییی😕😖بگذریم❤❤خانم مهندس آینده💗
بله نگران نباش همین عسل عالیه ولی دکتر برو بهت دارو میده کامل خوب میشی

نه معده ام به قرص حساسیت داره بخورم تا یک ماه درد معده دارم 

عسل بهترین گزینه اس حاضرم یکسال بخورم 

ولی گفتن ۳ ماهه کامل  درمان میشی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

فعلا دکتر گفت اندازش به حدی نرسیده ک عمل شه ولی اگ بزرگ تر شه باید عمل بشه درمان خاصی نداره

چرا ندول هم درمان داره نه درمان شیمیایی درمان سنتی 

من ندول که داشتم دکترا گفتن عمل نشه فقط هر ۶ ماه سونو بده من رفتم طب سنتی یکساله کل ندول هام  از بین رفت دکتر باور نشد 

درد هم داره؟

چرا ندول هم درمان داره نه درمان شیمیایی درمان سنتی من ندول که داشتم دکترا گفتن عمل نشه فقط هر ۶ ماه ...

گاهی درد میکنه یعنی تو گلوم حس میکنم یعنی برم طب سنتی؟

بعد از چند سال کاربریم خود به خود حذف شد هعییی😕😖بگذریم❤❤خانم مهندس آینده💗