2777
2789
عنوان

احساس مشکل در بلع

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 36 پست
گاهی درد میکنه یعنی تو گلوم حس میکنم یعنی برم طب سنتی؟

من بهت درمان میگم انجام بده آزمایش بعد بعد ۳ ماه درمان شدی برای امضام دعا کن 

۱) هر دوساعت یکبار یه قطره روغن سیاهدانه بنداز زیر زبونت 

۲) هر ۱۰روز یکبار نوره سنتی (واجبی) حموم استفاده کن  گردن به پایین به تیروئید تو گردنت هم بمال بعد ۵ دقیقه خشک شد بشورن 

۳) عسل وسیاهدانه به اندازه ع س صبح ناشتا بخور 

۴) نمک دریا با نمک مصرفیت قاطی کن بخور 

ندول از سردی تیروئید میاد اینا تیروئید گرم میکنن  گره از بین میره

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

من بهت درمان میگم انجام بده آزمایش بعد بعد ۳ ماه درمان شدی برای امضام دعا کن ۱) هر دوساعت یکبار یه ق ...

اها بله درسته من سردی خیلی دارم و بخاطر تنبلی تخمدان عسل و سیاهدانه میخوردم حالا بقیشو هم انحام میدم ممنونمم

بعد از چند سال کاربریم خود به خود حذف شد هعییی😕😖بگذریم❤❤خانم مهندس آینده💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مشکل رفلاکس وبلع شماخوب شد؟باچه دارویی

گرمیجات میخورم بارهنگ وعسل هم خوبه 

یه پیرزن هم گفت روغن حیوانی بذار آب شه بسوزه موقع سوختن یکم فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین بزن بخور واقعا خوب بود

ولی از نظر خودم بیشترین چیزی که حالم خوب کرد خوردن صبحانه شیره انگور و کنجد و ارده ۳تاش قاطی میکنم میخورم شاید در سال دوشب رفلاکس اذیتم کنه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

گرمیجات میخورم بارهنگ وعسل هم خوبه یه پیرزن هم گفت روغن حیوانی بذار آب شه بسوزه موقع سوختن یکم فلفل ...

خیلی ممنون برام دعا کن پنج ساله این مشکل رفلاکس وبلع باهامه هرچه دارو معده خوردم بی فایده گفتن برو روانپزشک دو سه ساله دارو اعصاب میخورم. طب سنتی هم امتحان کردم بدتر شدم .تو عکس حنجره ام نوشته رفلاکسlpr وفلجی یکطرفه تارصوتی. فلجی بخاطر عمل تیروییدیه که کردم ولی رفلاکس نه .