2777
2789
عنوان

کیا توی مرکز ناباروری یزد میرن و کیا رفتن و نتیجه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 119523 بازدید | 1028 پست
دکتر حجت هم مامانم کلی تعریفشون می کنن

ممنون از راهنماییت.ایندفه که رفتم مرکز اگه نتونستم با دکتر افلاطونیان عمل بشم این دکتر رو پیشنهاد میدم.یکی دیگه هم میگفت رباب داور هم کارش خیلی خوبه توی همون مرکز براش لاپارا کرده بود

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااااای.چقد خوشحالم کردی.چطوری تونستی با خودش لاپاراسکوپی بشی روز خاصی رفتی یا به کسی سپردی؟اخه مر ...

کار خاصی نکردم خیلی شانسی یه روز شنبه رفتیم یزد تا تشکیل پرونده دادند وازمایش از شوهرم گرفتن عصر شد بعد دکترهای اونجا گفتند باید لاپرا بشی من مخالفت کردم. چون امادگیشو نداشتم بهم گفتن خو دکتر افلاطونیان فردا عمل میکنن وظهر مرن تا 8ماه امریکا هستن منم چون خیلی تعریفشونو شنیده بودم قبول کردم

کار خاصی نکردم خیلی شانسی یه روز شنبه رفتیم یزد تا تشکیل پرونده دادند وازمایش از شوهرم گرفتن عصر شد ...

وای دختر چه شانسی داشتی.ایول.شما مشکلت پلی کیستیک بوده؟

اره عزیزم دقیقا 20 روز بعدش مشکلم اندومتریوز بود

اهان

دمت گرم چقد خوب.خدا جفت بچه هاتو برات سالم نگه داره و سایتونو از بالاسرشون کم نکنه

هرکاری کردمو هرچی شد میام اینجا نتیجشو میگم.

هرکی توی سرچ دنبال این مرکز میگشت  و پست منو دید و اطلاعاتی میخواست بیاد سوالشو اینجا بپرسه تا راهنماییش کنم 

چقد ترسناک دکترم گفته شاید لازم باشه بکنی اخه من پلی کیستیکم

منم پلی کیستیکم.جزو سبکترین عملاس برای بیمار.و سختترینها برای جراح.البته اگه خودتو دست جراح خوب بسپاری 

سلام پری جون خوبی؟

منم میخام برم یزد برا درمان.

کجاباید برم؟چجوری نوبت بگیرم؟

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏
سلام پری جون خوبی؟ منم میخام برم یزد برا درمان. کجاباید برم؟چجوری نوبت بگیرم؟

سلام گلم .مرسب

توی اینترنت سرچ کن مرکز ناباروری صفاییه یزد.

کنار دانشکده پرستاریه.

اولین روزی که میری صبح زود اونجا باش.یه لیسته  کنار در ورودی که باید اسم بنویسی توش.و اینم بدون از ساعت ۲ شب هم بعضی وقتا میان اونجا چادر میزنن میخوابن.(من روز یکشنبه ساعت ۵ صبح اونجا بووم نفر صدو بیستم بودم .البته شاید به خاطر اینکه میگن یکشنبه ها خود دکتر افلاطونیان ویزیت میکنه  یکشنبه ها شلوغه.(هرچند من افلاطونیان رو ندیدم چون برام ازمایش نوشتن و جواب ازمایشا دوشنبه اماده میشد )

*

پس زود برو.بعد که در مرکز باز شد توی حیاط باید نوبت بگیری.بعد باید حدود یک تا دوساعت منتظر بمونی تا نوبتت بشه و ویزیتت کنن.جلسه اول تقریبا ۷۰_۸۰تومن هزینه ویزیتت میشه و سونوگرافی داخلی و تشکیل پرونده و آزمایش اسپرم شوهرت.

معمولا فرداش جواب ازمایش همسرتون میاد پس یک روز احتمالا اونجا می مونید.اونجا رو درو دیوار شماره سوئیته که از شبی سی تومن میگیرن به بالا  به نسبت تمیزی و امکاناتش.

ما با اینکه قبلا ازمایش اسپرم داده بودیم و مشکلی نداشت بازم ازمون ازمایش گرفتن.فرداش نتیجه ازمایش شوهرم رو بردم و خودم از قبل ازمایشای مهم رو داده بودم.

فرداشم فقط پول ویزیت رو دادم که تقریبا ۱۵ تومن شد.

پسفردا هم نوبت لاپاراسکوپی دارم .دعا کن واسم.