2777
2789
عنوان

کارم خیلی زشت بود جلو مادرشوهرم دعوا کردیم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 69 پست
خیلی عصبیم کرد شوهرم هرچی دوست داشت گفت

بی سیاستی گلم در اینکه حرفای بدی زده که حتی مادرش بعد زدنت دخالتی نکرده که شکی نیس ولی این راهش نبود گلم

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا برسلی جکی جان کی‌بودی تو کاراته بازیهای قبل از تو سو‌تفاهم بود

من فنچی بیش نیستم در برابر شوهرم

مادرشوهرم باهام حرف زد گفت دیگه دعوا نکن لهت میکمه

الان اگر شوهرت می زد هممون اینجا به شدت محکوم می کردیم ( که واقعا هم هست ) که نباید می زد و اینا 

عزیزم زدن چه از ناحیه شما چه از ناحیه همسرتون یک کار بچگانه و نابلاغانه  و چیپیه 

من این صحنه زدن رو جایی از چه خانوم چه آقا ببینم حتی عروسم باشه به طرز عجیبی دیگه از چشمم میوفته 

همسرت کار اشتباهی کرد پا میشدی می رفتی نمیشد می رفتی تو یه اتاقی حیاطی جایی نبینیش ، به شدت و محکم هم باهاش قهر می کردی اگر حرف زدن متوجه نمیشه 

زدن یعنی چی مثل بچه های دبستانی

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
بی سیاستی گلم در اینکه حرفای بدی زده که حتی مادرش بعد زدنت دخالتی نکرده که شکی نیس ولی این راهش نبود ...

نمیدونم چیکار کنم از افسردگیمه فکر کنم ک هیچی برام مهم نیست ولی بد گند زدم میدونم کاریش نمیشه کرد

نمیدونم بی سیاست ک هستم

شوهرت اشتباه کرد تو بیشتراز اووووون .....

حیف شماکه نتونستی این رابطه را روی اصول نگه داری، تاابد شوهرت راکوچک کردی و اگه هرجا کوچکترین خطایی رخ بده همه ازچشم تو میبینن ....هرقربون صدقه و محبتی هم جلوی جمع ب شوهرت کنی ازچشم بقیه افتادی و میگن الکیه ☹️ 

زمان که به عقب بر نمیگرده ولی دیگه اینطور رفتار نکن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
الان اگر شوهرت می زد هممون اینجا به شدت محکوم می کردیم ( که واقعا هم هست ) که نباید می زد و اینا عزی ...

تو متشین بودیم نمیشد

شوهرمم خیلیییی عصبی شد بعدش میخواست پارم کنه

چرا همه حق رو دادین به مادر شوهره... مرده نباید احترام نگه میداشت؟؟؟؟ فقط زن باید احترام نگه داره؟؟؟

خب حالا زن خودش تایپک زد حالا هی مرد مقصر بدونیم خانما حق به خودش میده .خدایش زدن خیلی بده

من فنچی بیش نیستم در برابر شوهرممادرشوهرم باهام حرف زد گفت دیگه دعوا نکن لهت میکمه

آخه شوهرت که الکی نمیاد فحش بده بحث میکنید دو تاتون میرسه به فحش نکنید خب.

بازم اگه ادب‌بشه و دهنشو ببنده خوبه ولی دیگه اینجوری نکن‌خروس جنگی نیستی که بلانسبت گربه نیستی که چنگ میزنی

آخه شوهرت که الکی نمیاد فحش بده بحث میکنید دو تاتون میرسه به فحش نکنید خب.بازم اگه ادب‌بشه و دهنشو ب ...

اتفاقا کاملا الکی بود کلا بددهنه 

از خواب پاشد عصبی بود پرید ب من از بعدازظهر شروع کرد ب فوش دادن تا شب ک دعوامون شد

خب حالا زن خودش تایپک زد حالا هی مرد مقصر بدونیم خانما حق به خودش میده .خدایش زدن خیلی بده

نه ... من میگم اگر اشتباهی بوده برا هردو بوده... بدون در نظر گرفتن رفتار اقا ، همه خانم رو محکوم کرده که کارت زشت بوده‌...

کار همسرتون زشت و کار شما خیلی زشت تر. لطفا حرمت بزرگتر ها رو نگه دارید. در ضمن قدر همچین مادر شوهری رو بدونید.

مشکلاتتون رو دو نفری حل کنید. ای کاش بزرگترایی مثل مادر شوهر شما رو خدا نصیب همه بنده هاش میکرد...

راست گفت رفتارت زشت و بچه گانه بود. نباید کار به کتک کاری میکشید در دید اونا هم شما فرد خوبی نیستی.. اینجور شخصیت خودتو پایین اوردی. صبر میکردی به موقع حرف میزدید راجب اون مسئله اصلا دست بلند کردن چه زن چه مرد بدترین. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻