سلام عزیزم.به نظرم شانست رو با افلاطونیان هم امتحان کن توی همین مرکز.اولا هم دکتر خوبیه هم هزینه هاشون خیلی خیلی منصفانس(تازه اگه کارت بسیج فعال داشته باشین که شش ماه از اعتبارش گذشته باشه**این شش ماهو مطمین نیستم** میتونین حدودا سه ملیون و نیم رایگان کاراتون رو بکنین.
هزینه کم و دکتر خوب بهتر از اینم مگه میشه؟
اگر خدایی نکرده خدایی نکرده جوابی هم نگرفتین کمتر دلتون میسوزه.
معمولا هزینه های ناباروری زیاده وقتی یه نفر یکی دوبار هزینه میکنن برای بار سوم هم دلسرد میشن هم هزینه هاش اعصاب خورد کنه.ماها برای ناباروری نباید خیلی وقت تلف کنیم واسه همین خیلی فرصت نا امیدی نداریم.
گلم یکی از بچه ها گفته بود دفعه اولی که میری مرکز ناباروری روز دوازده یا سیزده سیکلت باشه بهتره چون اندازه فولیکولتو توی اون روز ثبت میکنن.اما من چون تنبلی دارم خیلی پریودم عقب و جلو میشد و اصلا صبر نداشتم تا منتظر پریودم بمونم.حدودا ده روز بود که پریودم دوباره عقب افتاده بود یعنی میشدم روز چهلم سیکل که رفتم مرکز و سونو کرد.
برای ازمایشا هم قبلا هرجا رفته بودم روز دوم یا سوم سیکلم گفتن بیا.
ازمایش ذخیره تخمدان هم قبلا انجام داده بودم وگرنه اونجا معطل میشدم.بنا براین بهت پیشنهاد میدم روز دوم یا سومت بری ازمایشگاه(مادر.پارس مرکزی.)ازمایشای مهمتو بدی.
مثلا برای من پرولاکتین LH_FSH_TSHو ذخیره تخمدانی رو دیگه ننوشت چون از ماه قبلش داشتم و کارم یه کم جلو افتاد.جواب ازمایشاتو گرفتی روز سیزده دوباره برو سونوت کنن.
برای شوهرت هم تحت هرشرایطی باشه اونجا ازش ازمایش میگیرن.
**عزیزم ببخشین اگه خیلی توضیح دادم من خودم به سختی این اطلاعاتو از توی تتپیکای مختلف در میاوردم و نیازشون داشتم گفتم هرچی اطلاعات دستو پاشکسته دارم به شما هم منتقل کنم**