2777
2789
عنوان

کیا توی مرکز ناباروری یزد میرن و کیا رفتن و نتیجه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 119579 بازدید | 1028 پست

پری جون خوشحالم این تاپیکو زدی خوشحال میشم ادامش بدی و از تجربیات هم استفاده کنیم من یبار چندسال پیش رفتم مرکز ناباروری روز سوم پری همون روز همسری از داد و جوابش اماده شد...ولی دفعات بعدش رفتم بیمارستان مادر یزد دکتر کریم زاده اونجا لاپرا شدم دیگه ادامه ندادم از دکتر رفتن خسته شدم حالا نمیدونم برم مرکز یا بیمارستان مادر ای وی اف ....اینبار با دکتر افلاطونیان میخوام ادامه بدم....... روز چند رفتی مرکز قبلا روز چند ازمایشات داده بودی من باید روز دوم برم الانم لکه بینی دارم فردا پری بیاد چهارشنبه میشه روز دوم نمیدونم برم یا نه شایدم نیاد بخوره به پنج شنبه جمعه ....یا بدارم اولین ویزیت روز 11 پری برم که وصعیت تخمدانم بررسی بشه بعد همونروز از بنویسن ماه بعد برم ازمابش بدم گیج شدم

خدایا شکرت  انما امره  اذا  اراد شیئا ان یقول له کن فیکون   خدایا دل همه منتظرا رو شاد کن  
ممنون از راهنماییت.ایندفه که رفتم مرکز اگه نتونستم با دکتر افلاطونیان عمل بشم این دکتر رو پیشنهاد می ...

عزیزم منم تعریف دکتر داور رو شنیدم ایشون  اگه بیام مرکز با دکتر داور ادامه میدم اگه بیمارستان مادر با دکتر افلاطونیان ادامه میدم دکتر دهقان فیروزابادی هم خولن وای دکتر داور بهتره فک کنم موفق باشی...دکتر حجت مرکز نیست فک کنم دکتر مامان این خانم برا ناباروری دکتر افلاطونیان بوده و برای مدت حاملگیشون دکتر حجت بودا

خدایا شکرت  انما امره  اذا  اراد شیئا ان یقول له کن فیکون   خدایا دل همه منتظرا رو شاد کن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم .مرسب توی اینترنت سرچ کن مرکز ناباروری صفاییه یزد. کنار دانشکده پرستاریه. اولین روزی ...

قربونت برم ک انقد باحوصله جوابمو دادی😍

ایشالله که خدا خودش کمکت میکنه و بخاطر دل مهربونت بچهای صحیح  و سالم بهت میده.

من خیلی تعریفشو شنیدم پس اصلا نگران نباش.به هیچیم فک نکن.

این روزا میگذره پس سختش نگیر عزیزم

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏

بچها بیاین اینجا و تجربیاتتون رو بگین.

من از دی میخام برم تحت درمان.به کمک و راهنماییهاتون خیلی نیاز دارم.

ممنون از همتون

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏
پری جون خوشحالم این تاپیکو زدی خوشحال میشم ادامش بدی و از تجربیات هم استفاده کنیم من یبار چندسال پیش ...

سلام عزیزم.به نظرم شانست رو با افلاطونیان هم امتحان کن توی همین مرکز.اولا هم دکتر خوبیه هم هزینه هاشون خیلی خیلی منصفانس(تازه اگه کارت بسیج فعال داشته باشین که شش ماه از اعتبارش گذشته باشه**این شش ماهو مطمین نیستم** میتونین حدودا سه ملیون و نیم رایگان کاراتون رو بکنین.

هزینه کم و دکتر خوب بهتر از اینم مگه میشه؟

اگر خدایی نکرده خدایی نکرده جوابی هم نگرفتین کمتر دلتون میسوزه.

معمولا هزینه های ناباروری زیاده وقتی یه نفر یکی دوبار هزینه میکنن برای بار سوم هم دلسرد میشن هم هزینه هاش اعصاب خورد کنه.ماها برای ناباروری نباید خیلی وقت تلف کنیم واسه همین خیلی فرصت نا امیدی نداریم.

گلم یکی از بچه ها گفته بود دفعه اولی که میری مرکز ناباروری روز دوازده یا سیزده سیکلت باشه بهتره چون اندازه فولیکولتو توی اون روز ثبت میکنن.اما من چون تنبلی دارم خیلی پریودم عقب و جلو میشد و اصلا صبر نداشتم  تا منتظر پریودم بمونم.حدودا ده روز بود که پریودم دوباره عقب افتاده بود یعنی میشدم روز چهلم سیکل که رفتم مرکز و سونو کرد.

برای ازمایشا هم قبلا هرجا رفته بودم  روز دوم یا سوم سیکلم گفتن بیا.

ازمایش ذخیره تخمدان هم قبلا انجام داده بودم وگرنه اونجا معطل میشدم.بنا براین بهت پیشنهاد میدم روز دوم یا سومت بری ازمایشگاه(مادر.پارس مرکزی.)ازمایشای مهمتو بدی.

مثلا برای من پرولاکتین LH_FSH_TSHو ذخیره تخمدانی رو دیگه ننوشت چون از ماه قبلش داشتم و کارم یه کم جلو افتاد.جواب ازمایشاتو گرفتی روز سیزده دوباره برو سونوت کنن.

برای شوهرت هم تحت هرشرایطی باشه اونجا ازش ازمایش میگیرن.

**عزیزم ببخشین اگه خیلی توضیح دادم من خودم به سختی این اطلاعاتو از توی تتپیکای مختلف در میاوردم و نیازشون داشتم گفتم هرچی اطلاعات دستو پاشکسته دارم به شما هم منتقل کنم**

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
عزیزم منم تعریف دکتر داور رو شنیدم ایشون  اگه بیام مرکز با دکتر داور ادامه میدم اگه بیمارستان م ...

دیگه کار از کار گذشت.راجع به دکتر داور ازشون مطمئن نبودم.

دیگه مجبورم دلمو خوش کنم با مقاله های علمی ای که توی اینترنت از مریم افتخار پیدا کردم و ردش IVMکه انجام دادن ده سال پیش

سلام عزیزم.به نظرم شانست رو با افلاطونیان هم امتحان کن توی همین مرکز.اولا هم دکتر خوبیه هم هزینه هاش ...

عالی توصیح دادی گلم مرسی از وقتیکه گداشتی الان روز دومم فردا میشم روز سون اگه لکه بینی حساب کنم که امروز مهمونداری کردم وقت نمیشه فردا بریم یزد باید ساعت 4 حرکت کنیم فکر این نکرده بودن خودم برم ازمایشاتم یزد بدم بعد هفته بعد که روز 11 سیکلم ببرمشون مجبورم پس هفته بعد برم ماه بعدشم ازمایشاتو بدم بازم مرسی انشالله بزودی دلت شاد میشه

دیگه کار از کار گذشت.راجع به دکتر داور ازشون مطمئن نبودم. دیگه مجبورم دلمو خوش کنم با مقاله های علم ...

من ایشونو نمیشناسم مطمیننا خوب هستن که با دکتر افلاطونبان کار میکنن موفق باشی

عالی توصیح دادی گلم مرسی از وقتیکه گداشتی الان روز دومم فردا میشم روز سون اگه لکه بینی حساب کنم که ا ...

ازمایشای اولیتو لازم نیست بری همونجا تو یزد.من فکر کردم شما یزدی هستی اما روال کار مرکزو نمیدونی.واسه همین گفتم برو پارس یا مرکزی...

اگه ازمایش از قبل داری همونا رو ببر نشونشون بده.فقط خیلی قدیمی نباشن

یا اگه ازمایش جدید نداری فردا که سوم سیکلته برو تو شهر خودت ازمایشا رو بده 

روز سیزده چهارده سیکل برو مرکز که فولیکولاتم ببینن.

ازمایشای اولیتو لازم نیست بری همونجا تو یزد.من فکر کردم شما یزدی هستی اما روال کار مرکزو نمیدونی.واس ...

مرسی گلم 2 ساله پیگیر درمان نبودم به ازمایشگاههای اینجا اعتماد ندارم برا همین مجبوریم بدارم ماه بعد بیام یزد ....من  اول قرار بود بیام مرکز...دیگه شرکت کار اقام گفته هزینتون میدم منم گفتم برم مادر   البته امسال اینجور شد سالا قبل قبول نکرد .. ولی شاید دکتر بخاطر سابقه سقطم قبولم نکنه اگه نکرد میام مرکز .. خدا بهممون کمک کنه من که 5 ساله دیگه خسته شدم ...

مرسی گلم 2 ساله پیگیر درمان نبودم به ازمایشگاههای اینجا اعتماد ندارم برا همین مجبوریم بدارم ماه بعد ...

انشا الله شما هم زود نتیجه بگیری و دامنت سبز بشه

دوستان اصلا ناامید نشین من با کمک خدا وبعد دکترافلاطونیان ودکتر پویان در بیمارستان لاله تهران بعد از دوسال و.نیم فاصله بعداز سقط و هشت ماه بعد از لاپاراسکوپی با مصرف همزمان داروی توسط همسرم درکمال ناامیدی دقیقا ماهی که میخواستم برم ای وی اف باردارشدم تو لاپارا یه لولم بسته بود وباز نشده بود یعنی با به لوله ووضیت افتضاح ازمایش همسرم باردارشدم این رو هم بگم همسرم دارو مصرف کرد ودکتر پویان دکترش ون بود ،به دکتر افلاطونیان اعتماد کنید بسیاردکتر باایمانی هستن ،انشالله همتون نتیجه میگیرین من اون موقع ها افراد زیادی رو میدیدم که باوضعیت های داغون درکمال ناباوری باردارمیشدن اصلا بارداری واقعایه اتفاق که قابل پیش بینی نیست وهرچقدربهش فکرکنین نمیشه البته این تجربه منه

دوستان اصلا ناامید نشین من با کمک خدا وبعد دکترافلاطونیان ودکتر پویان در بیمارستان لاله تهران بعد از ...

وای عزیزم

چقدر انرژی دادی بهم

کاش بقیه هم بیان و پیاماتو بخونن.خدا خیلی دوست داشته مطمئن باش.من دوساعت دیگه راه می افتم برم یزد.دعا کن منم دست پر بگردم

چون لکه بینی دارم عملم کنن

زود حامله بشم

وای عزیزم چقدر انرژی دادی بهم کاش بقیه هم بیان و پیاماتو بخونن.خدا خیلی دوست داشته مطمئن باش.من ...

پری جون عمل شدی پری راستی اهل کجایی  من بعد از عمل درد نداشتم تو خوبی چطوری خواهر انشالله حالت خوب باشه