2777
2789
عنوان

با نامزدم کات کردم اما دلم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 22 پست
عذاب وجدان و برای خودت داشته باش حیفه خودت نیست مگه چند بار زندگی میکنی که اینقدر اذیت شی بره گم شه

درست میگی اما نمیدونم چمه همش تو ذهنم میگم اونم گناه داره  چون دوستم داره خیلی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من باید خیلی زودتر با وجود شرایطتش ازش جدا میشدی نه که یه مدت طولاتی 4 تا 365 روز بگذره بعد فکر کنین بدرد هم نمیخورین. 

الان بهم وابسته شدین گذر زمان باعث کمرنگ شدن این وابستگی و  ازبین رفتن وابستگی میشه. 

ازدواج شوخی بردار نیست که بخوای از روی ترحم و خجالت و یا هرچی باهاش ازدواج کنی مخصوصا وقتی صحبت از اعتیاد میشه اعتیاد متاسفانه بخاطر تغییرات دائمی که رو مغز ایجاد میکنه ممکنه بعد حتی 2 سال از ترک کردنش بازم بره سمتش.

بعد من ی ادمیم وقتی یکی بهم بگه مقصری سریع فکر میکنم واقعا من مقصرم من نباید ولش کنم من نباید کم بیا ...

خوب اشتباه می کنی، احساسات رو بذار کنار و منطقی برخورد کن. زندگی و عمرت رو برای یه آدمِ اشتباهی تلف نکن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

خیلی ناراحتم بیشتر برا حرفای اون ناراحتیای اون

خودت چی؟؟؟ 

عمرت، جوونیت، آینده ات، خانواده ات و..... می خوای همه را فدای اون کنی ؟؟؟ 

حالا که تصمیم درست گرفتی، دیگه محکم باش و تمومش کن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

دقیقا حتی این حرفو بابامم بهم زد:)

به والله که راست میگم به پیر به پیغمبر تو هم مثل دختر خودم به خدا قسم کات کردن درد داره خیلی هم درد داره ولی عشقم گلم قشنگمممم تو خیلی حیفی حقته زندگی نرمال داشته باشی حقته بچه هات یه پدر خوب داشته باشن به حرف پدرت گوش کن