من خیلی از عکس میترسم یه کیست ۱۵ میلی متری ام دارم گفتم بذار هم کوتر کنه هم اونو دربیاره.
من آندومتریوز دارم ولی دکتر آصف جاه رفتم گفتگ اول عکس بگیر اگه لوله هات مشکل نداشت باردار میشی .. عکس که بهتره از عملللل نهایت چند ساعت بعدش یه درد مختصر داری تموم میشه
من آندومتریوز دارم ولی دکتر آصف جاه رفتم گفتگ اول عکس بگیر اگه لوله هات مشکل نداشت باردار میشی .. عک ...
خب ببین من تخمک گذاری ندارم به خاطر تنبلیم.ذخیره تخمدانیم خیلی بالاس یعنی فکر کنم سر جمع دو تا تخمک بیشتر ازاد نکردم.شما حتما تخمک گذاری رو دادی که اگه لوله هات باز باشن بچه دار شدنت راحتتره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمی دونم قبلا اینجا گفته بودم یادم نیست شما بودی یا نه ولی دکتر افلاطونیان فوق العاده اس من حاصل تلاش های دکتر افلاطونیان هستم البته بعد از 6 سال نازایی مادرم!!!!!
چجوری متوجه میشی که تخمک گذاری نداری ؟ فقط با سونو و اینا معلوم میشه ؟
نه با ازمایش ذخیره تخمدان که ازمایش خون فهمیدم ذخیره تخمدانم خیلی زیاده پس یعنی خیلی کم تخمک ازاد کردم.با سونو معلوم میشه خیلی اروم اروم رشد میکنن بعدم همونجوری می مونن و ازاد نمیشن
فکر کنم ایشون هم تنبلی داشتن راستش نمی دونم تو این سال ها نپرسیدم ولی هر انگاری ایقدر پیش دکتر افلاطونیان رفته بوده ک من هر وقت می بینه میگه تو همون آناهیتایی ک مامانت در به در تو رو می خواست!!
من رفتم اونجا دکتر افلاطونیان لاپرام کردن خدا رو شکر الان دو تا بچه دارم
وااااااای.چقد خوشحالم کردی.چطوری تونستی با خودش لاپاراسکوپی بشی روز خاصی رفتی یا به کسی سپردی؟اخه مرکزه خیلی شلوغه و کلی دکتر دیگه هم هستن.مشکل شما چی بود؟
خب درمان آزاد کردن تخمک ها ینی لاپراسکوپیه ؟ ببخشید چون اطلاعات ندارم انقد میپرسم
نه.فکر میکنم از امپولای اچ ام جی و اچ سی جی هم استفاده میکنن برای ازاد سازی.ولی لاپاراسکوپی راه سریعتره که اگه دست دکترخوب عمل بشی بهتر از امپولای ازاد سازی و تحریک بیش اندازه تخمدانه.