2777
2789
عنوان

کیا توی مرکز ناباروری یزد میرن و کیا رفتن و نتیجه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 119579 بازدید | 1028 پست
من خیلی از عکس میترسم یه کیست ۱۵ میلی متری ام دارم گفتم بذار هم کوتر کنه هم اونو دربیاره.

من آندومتریوز دارم ولی دکتر آصف جاه رفتم گفتگ اول عکس بگیر اگه لوله هات مشکل نداشت باردار میشی .. عکس که بهتره از عملللل نهایت چند ساعت بعدش یه درد مختصر داری تموم میشه 

ولی تو لاپرا تخمدان دسک کاری میشع 

من آندومتریوز دارم ولی دکتر آصف جاه رفتم گفتگ اول عکس بگیر اگه لوله هات مشکل نداشت باردار میشی .. عک ...

خب ببین من تخمک گذاری ندارم به خاطر تنبلیم.ذخیره تخمدانیم خیلی بالاس یعنی فکر کنم سر جمع دو تا تخمک بیشتر ازاد نکردم.شما حتما تخمک گذاری رو دادی که اگه لوله هات باز باشن بچه دار شدنت راحتتره

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم قبلا اینجا گفته بودم یادم نیست شما بودی یا نه ولی دکتر افلاطونیان فوق العاده اس من حاصل تلا ...

وای عزیزم چقدر خوب.نه من باره اوله تاپیک میزنم.مشکل مامانتون چی بود؟دکتر براشون چیکار کرده؟

نمی دونم قبلا اینجا گفته بودم یادم نیست شما بودی یا نه ولی دکتر افلاطونیان فوق العاده اس من حاصل تلا ...

کاش بتونم عملم رو هم بندازم باخودش

خب ببین من تخمک گذاری ندارم به خاطر تنبلیم.ذخیره تخمدانیم خیلی بالاس یعنی فکر کنم سر جمع دو تا تخمک ...

چجوری متوجه میشی که تخمک گذاری نداری ؟ فقط با سونو و اینا معلوم میشه ؟

چجوری متوجه میشی که تخمک گذاری نداری ؟ فقط با سونو و اینا معلوم میشه ؟

نه با ازمایش ذخیره تخمدان که ازمایش خون فهمیدم ذخیره تخمدانم خیلی زیاده پس یعنی خیلی کم تخمک ازاد کردم.با سونو معلوم میشه خیلی اروم اروم رشد میکنن بعدم همونجوری می مونن و ازاد نمیشن

نه با ازمایش ذخیره تخمدان که ازمایش خون فهمیدم ذخیره تخمدانم خیلی زیاده پس یعنی خیلی کم تخمک ازاد کر ...

خب درمان آزاد کردن تخمک ها ینی لاپراسکوپیه ؟ 

ببخشید چون اطلاعات ندارم انقد میپرسم

وای عزیزم چقدر خوب.نه من باره اوله تاپیک میزنم.مشکل مامانتون چی بود؟دکتر براشون چیکار کرده؟

فکر کنم ایشون هم تنبلی داشتن راستش نمی دونم تو این سال ها نپرسیدم ولی هر انگاری ایقدر پیش دکتر افلاطونیان رفته بوده ک من هر وقت می بینه میگه تو همون آناهیتایی ک مامانت در به در تو رو می خواست!!

من رفتم اونجا دکتر افلاطونیان لاپرام کردن خدا رو شکر الان دو تا بچه دارم

وااااااای.چقد خوشحالم کردی.چطوری تونستی با خودش لاپاراسکوپی بشی روز خاصی رفتی یا به کسی سپردی؟اخه مرکزه خیلی شلوغه و کلی دکتر دیگه هم هستن.مشکل شما چی بود؟

خب درمان آزاد کردن تخمک ها ینی لاپراسکوپیه ؟  ببخشید چون اطلاعات ندارم انقد میپرسم

نه.فکر میکنم از امپولای اچ ام جی و اچ سی جی هم استفاده میکنن برای ازاد سازی.ولی لاپاراسکوپی راه سریعتره که اگه دست دکترخوب عمل بشی بهتر از امپولای ازاد سازی و تحریک بیش اندازه تخمدانه.