2777
2789
عنوان

با نامزدم کات کردم اما دلم میسوزه

326 بازدید | 22 پست

۴ساله باهمیم 

خیلی دلایل محکم داشتم مثل شک کردنش بهم سابقه اعتیاد 

اما بخاطرم ترک کرد ولی بازم گف تفریحی بکشم گفتم ن 

بعضی وقتا میگف محدودت میکنم اما نمیکرد در حد اینکه میگف نرو مثلا فلان جا من هیچ وقت گوش نمیدادم بخثمون میشد وضع مالیشم تعریفی انجنان نداره تااینجا ک همیشه قرضو بدهی داشته 

زیاد خانوادش پشتش نیستن 

اما من دلم دیگه ب ازدواج باهاش نیست ترس دارم اما اون نمیفهمه میگه من صدمو برات کذاشتم تلاشمو برات کردم ی حرفایی ک دلم داره درد میاد و میسوزه از ناراحتی و عذاب وجدان 

میگه سخته واسم ی حرفایی میزنه هووف خدایا 

دوسش دارم هنوز اما خب میدونم بدرد ایندم نمیخوره فقط عشق کافی نیست

چیکار کنم شما بگین دارم دیوونه میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی این چهارسال خیلی زودتر از اینا متوجه وضعیت مالی شدید و وقتی براتون مهم بود هم این هم موارد دیگه زودتر از اینا باید کات میکردید نه چهارسال خودتون رو معطل هم کنید

عزیز    فقط  چون  مدت  زیاد  بوده     وابسته  شدی

وگرنه   با  چیزهایی  که  نوشتی    ادم  قابل   عشق و اعتماد نیست

کات  کنی    یک مدت  اذیت  ،،، ولی  در نهایت به نفعت 

شک نکن

توی این چهارسال خیلی زودتر از اینا متوجه وضعیت مالی شدید و وقتی براتون مهم بود هم این هم موارد دیگه ...

اره حالم بده اونم حالش بده 

وای خدا نمیدونم چیکار کنم اصلا

احتمالا منظورت از نامزد، دوست پسره. 

اگه آدم با عرضه ای بود توی این 4 سال یه حرکتی زده بود. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

احتمالا منظورت از نامزد، دوست پسره. اگه آدم با عرضه ای بود توی این 4 سال یه حرکتی زده بود.

بعد من ی ادمیم وقتی یکی بهم بگه مقصری سریع فکر میکنم واقعا من مقصرم من نباید ولش کنم من نباید کم بیارم شاید واقعا همینه سرنوشتم و این سری فکرا 

برا همبن زود دلم میسوزه و عذاب وجدان میگیرم