2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهرم پسر دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 6755 بازدید | 103 پست

عزیزم انشااالله هرچی به صلاحته همون میشه...شوهر منم پسر بیشتر دوس داشت اما الان دو ماهه فهمیدیم نی نی دختره بهش عادت کرده و خیلی هم دوسش داره تازه مطمعنم دنیا بیاد صد برابر عاشقش میشه فقط اولش باید یکم تحمل کنی درس میشه....بهش بگو دختر برکته زندگیه خدا بهتر از هرکسی میدونه صلاحه کی چیه و به کی چی بده...فقط ناشکری نکنین

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود

یه فامیل داشتیم خیلی ببخشید میگفت خر باشه نر باشه

بچه اولشونم اتفاقا پسر شد

اما دومی ناخاسته بود و دختر بود

اینقد که دختره رو الان دوس داره پسره رو دوس نداره حتی خانومشم میگه

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میبنم داداشای خودم نسبت به اینکه بچشون پسره یا دختر بیخیال هستن و حتی یکبار مطرح هم نکردن دلم میسوزه .میگم ای کاش شوهر منم همچنین دیدی داشت و قلبنا واسش تفاوتی نداشت.من نمیدونم شاید بچم پسر باشه ولی خدا میدونه که جنسیت بچمون یه درصد واسم فرقی نداشته و نداره.حتی اگه دومی هم دختر بشه واسم مهم نیست اما بخاطر شوهرم اینجوری شدم

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده 
انقدر كه همه دارن تعيين جنسيت مى كنن  دارم خيلى جدى مى گم در آينده بحران همسر برا پسرا پيدا مى ...

موقع تولد پسرا بیشتر از دختران. ولی به علت تصادفات، جنگ و .... بیشتر جوونهایی که فوت میکنن پسرها هستن. بخاطر همین تو بزرگسالی به تعادل میرسه. شاید هم تعداد دخترا بیشتر بشه

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله؛ چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه: مال من کمه  
موقع تولد پسرا بیشتر از دختران. ولی به علت تصادفات، جنگ و .... بیشتر جوونهایی که فوت میکنن پسرها هست ...

درحد ٤٪؜يا ٥٪؜ در حالت طبيعى بيشتر هست اما الان بخالطر تعيين جنسيت اين افزايش به ١٠٪؜ تا ١٢٪؜ رسيده تازه الان كه خدا رو شكر جنگ نيست و خانم ها هم راننده شدن دور از جون خانواده هممون مرگ مير مردان خيلى كمتر شده و مرگ مير زنان بخاطر عواملى مثل تصادف بيشتر شده 

اين توازن رو برهم مى زنه مثل اتفاقى كه در چين افتاده براى مردان زن به اندازه كافى وجود نداره 😐

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

استارتر جان شما برای تعیین جنسیت قبل از بارداری باید از خود خدا میخواستی چون تو آیه 49 سوره شورا گفته به هرکی بخوام پسر میدم و به هرکی بخوام دختر و به هرکی بخوام از دو جنس و هرکس رو بخوام عقیم میکنم یعنی بالاتر از اراده خدا هیچ چیز نیست عزیزم حالا شما نینی داری و اونم جنسیتش معلومه 

اون دعایی که دوستان میگن مجربه اما من مورد میشناسم پسرش بیماری ژنتیکی داره و همش میگه کاش دختر بود سالم بود

شوهر من دوست داشت بچه اولمون پسر بشه دختر شد و عشق باباش الان باردارم به خدا که براش فرقی نداره طعم دختر داشتن برای مردها شیرینتر از زنهاست

عزیزم کسی بود که بعد از 4 دختر با تحت نظر بودن دکتر پسردار شد و بعد از به دنیا اومدنش فهمیدن دو جنسیه بهشون گفتن کروموزوم y آقا مشکل داره  و پسراش بیمار میشن ببین خدا نخواست بهش بچه بیمار بده خودش به زور گرفت

انشالله نینی شما سالمه و اگه به صلاحتونه پسر باشه دیگه به این موصوع فکر نکن چون الان دیگه کروموزومش مشخص و جنسش معلومه

استارتر جان شما برای تعیین جنسیت قبل از بارداری باید از خود خدا میخواستی چون تو آیه 49 سوره شورا گفت ...

ممنون دوست عزیز.هرچی خدا بخواد همون میشه .عزیزم واسه خودم که هیچ فرقی نداره بچم چی باشه .شوهرم روی این موصوع حساس بود و باعث شد منم بهش فکر کنم.انشالله خداوند بچه سالم بهم بده .اگه دختر باشه قدمش روی چشمم میزارم .

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده