2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهرم پسر دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 6755 بازدید | 103 پست
چقدر بد بچه نداری هنوز نه اینجور مردا بعدا اگه بچه دختر بشه ناراحت میشن واقعا و چه افتضاح که این ...

واقعا اینجور نیست جونشون برای دختر شون در میره نگو اینجور 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم دلش پسر میخاست ..ولی بچه ی اولم دختر بود..خیلی هم دوستش داره ..واسه بچه ی دوم که خاستیم اقدام کنیم .همش میگفت پسر باشه منم میگفتم ..من فقط گیرندم ..تویی که میکاری من باید  درو کنم .

من یه پسر شیطونم
نگران هیچی نباش اگ جنسیتش هم مشخص شد اصلا ناراحت نشو و به شوهرتم حق همچین کاریو نده  بچه باید ...

من اصلا جلوی شوهرم نگفتم و به روی خودم نیاوردم حتی چندین بار هم بهش گفتم .اونم حرفامو تایید کرد ولی میدونم از درون حسش چیه

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده 
من اصلا جلوی شوهرم نگفتم و به روی خودم نیاوردم حتی چندین بار هم بهش گفتم .اونم حرفامو تایید کرد ولی ...

بعد به دنیا اومدن نی نی درست میشه حالا شایدم پسر بود خدا رو چه دیدی

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!
دخترم بشه جونش میشه مگه میشه فرق بذاره یا براش مهم نباشه بچه اشه هاااااا

میدونم عزیزم .انشالله دخترم بشه واسش کم نمیزاره شوهرم از اینجور ادما نیست ولی چون همیشه میگفت دلم میخواد بچم پسر باشه من حساس شدم .شوهرم برادر نداره.پنج تا خواهرن شاید یه دلیلش همینه

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده 

خیلی ازمردهاهمینجورن😔

حالا آخرش معمولا دختر به دادخانواده میرسه ها 

ولی بازپسرو میخان حتما

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤