2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهرم پسر دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 6755 بازدید | 103 پست
عزیزم خودتو اذیت نکن منم توشرایط تو بودم اما الان شوهزم عاشق دخترشه ومیگه ده تا دختر میخوام نگرانی ن ...

انشالله یه روزی شوهرم مثل همسر شما بشه.

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم از من به تو نصيحت مهم فقط اون بچه ي كوچلو تو شكمت كه تو ي مادر دوستش داشته باشي باهر جنسيت و ق ...

عزیزم چقدر سخته کوچولوت اسمانی شده جاش امنه.من خیلی پشت دخترم هستم اگه خدا بهم داد .ولی میدونی حرفهای بقیه هم واقعا زشت و توهین امیزه .جالبه خانما هم اینجور مسایل رو مطرح میکنن نه اقایون.شوهرم فقط پیش من بیان کرده ولی خواهر شوهرام جلوی همه پسر پسر میکنن و از جنس خودشون بدشون میاد

عزیزم چقدر سخته کوچولوت اسمانی شده جاش امنه.من خیلی پشت دخترم هستم اگه خدا بهم داد .ولی میدونی حرفها ...

گور باباي خواهرشوهرات، پيش همسرتم بگو اين بچه ي ماست ما خواستيم بياد پس بايد پشتش باشيم! من تو حاملگي اولم پشتش بودم حتي تو دوميم ميگفتم خوبه يه جنسن ولي خوب حرف ها ناراحتم ميكرد! 

خدايا مراقب جوجه هام باش! پس چرا يكيش گرفتي خدا، نزاشتي ازش سير بشم خدا ! دلم برات تنگ شد جوجه كوچلوي مامان برگرد پيشم
قبل از چهار ماه يه دعا هست من دونفر رو ميشناسم با همين دعا صاحب پسر شدن  ولى پسر شه حتما بايد ا ...

اره منم شنیدم

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

تومفاتیح دعای پسردار شدن هست البته باید نذر کنی اسمشو محمد بذاری،منم شوهرم چنتا درمیون بین حرفاش تیکه پسردارشدن مینداخت ازاول بارداری چنبار گفت تاوقتی که رفتیم سونوی ان تی...دکترگفت احتمالا دختره اومدم توماشین ازخوشحالی گریه میکردن کل فامیلمون میدونستن من عاشق دخترم،خانواده همسرمن دختر ندارن اونا دختر دوست داشتن جز همسرم که بازم پسرو ترجیح میداد😐😐همون لحظه شیرینی خریدیم واسه خونه مادرا...تا هفته 19 یعنی 2 ماه کلا توخونه روشنا صداش میکرد...مثلا میومد بابچع توشکمم حرف بزنه نمیدونی چقدر قربون صدقه دخترش میرفت...انگار نه انگار اون بود که پسردوست داشت...ولی سونوی آنومولی نشون داد پسره😢😢ازمطب تاخونه توماشین گریه کردم همه خوررده توذوقشون ...شوهرم یکم مسخره بازی دراورد تاخندم گرفت وفراموش کردم...الانم زیاد براش فرق نمیکنه چون رفتارشو باهردوتا جنسیت دیدم...شمام همسرت الان میگه پسر ولی وقتی اگرم دخترباشه جونش براش درمیره...من و پدرم عاشق و معشوق بودیم..کل فامیل میدونستن پدرم چقدر منودوست داره..دخترام بابایین.شک نکن که شوهرت عاشق دخترت میشه 

دخترم قهر كرد رفت وقتي ديد همه ازجنسيتش ناراحتن! سونو هامو جاي معتبر رفتم همه اش گفتن سالم، زايمانم ...

وای با نوشتت اشک تو چشمام حدقه زد خودم دختر دارم تصورش کردم جیگرم تیکه تیکه شد الهیییییی خدا بهت صبر بده عزیزم انشالله خدا برات بچه اتو نگه داره اخییییی

دخترم قهر كرد رفت وقتي ديد همه ازجنسيتش ناراحتن! سونو هامو جاي معتبر رفتم همه اش گفتن سالم، زايمانم ...

واای عزیزم اشکم در اومد

متاسفانه همینایی که دنبال پسر پسر کردن هستن اگه به اینجور مسایل فکر میکردن وضعیت تفکرات شوهر من و امثالشون این نبود.

شوهرم همه چی تایید میکنه ولی فقط کلامی 

وای با نوشتت اشک تو چشمام حدقه زد خودم دختر دارم تصورش کردم جیگرم تیکه تیکه شد الهیییییی خدا بهت صبر ...

مرسي عزيزم خدا دختر شماهم نگهداره ! 

خدايا مراقب جوجه هام باش! پس چرا يكيش گرفتي خدا، نزاشتي ازش سير بشم خدا ! دلم برات تنگ شد جوجه كوچلوي مامان برگرد پيشم
واای عزیزم اشکم در اومد متاسفانه همینایی که دنبال پسر پسر کردن هستن اگه به اینجور مسایل فکر میکردن ...

واقعان هرچقدر هم اين اتفاقا ميوفته درس عبرت نميگيرم ! من اما الان سپرده ام به خودش ! ولي ارزومه دخترم برگردونه ! و يه واقعيت بچه ات اگه ده تاهم باشه هر ده تاش عزيز واسه مادر! مراقب فرشته ي تو شكمت باشه نزار حرف هاي بقيه ناراحتش كنه

بله عزیزم متاسفانه مخصوصا شهرهای کوچک و روستاها اینجور هستن.البته من همه رو نمیگم ولی اکثر افرادی که ...

آفرین، خیییییلی خوبه که پشت نی نی نازت هستی. شوهر منم چون تک پسره، پدر شوهرم همش می‌گفت پسره پسره. ولی من نذاشتم که این فکر بره تو مخشون و وقتی بفهمن بچم دختره ناراحت شن. بهشون گفتم من دختر دوس دارم و اگه دختر نشه دومی رو میرم تعیین جنسیت برا دختر. 

حق داری طبیعیه که علاقه شوهرت روت تاثیر بذاره ولی تو ظاهر نشون نده اصلا و به همه بگو یعنی میشه خدا بهم یه دختر بده. اگر دختر دار هم شدی وقتی ب دنیا بیاد میبینی شوهرت چطور دورش میگرده.