2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهرم پسر دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 6755 بازدید | 103 پست

انقدر كه همه دارن تعيين جنسيت مى كنن 

دارم خيلى جدى مى گم در آينده بحران همسر برا پسرا پيدا مى شه 

شيفت مختلف مدرسه پسرم دخترونه است كلاساى دخترا ٣٠ نفرست و كلاساى پسرا ٣٤ نفره حالا خودتون تا تهش بريد كه اين پسرا با كى ازدواج كنن دخترا هم كه مثل پسرا نمى تونن دوتا شوهر داشته باشن كه بگيم يكى هوو بشه خواهشا اونا كه مى رن تعين جنسيت به اين هم فكر كنن

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره وقتی رخ ببینه از بچه مگه میشه دلش شاد نشه بعید میدونم مادر پدر باشید بعد زایمان برات بازم مهم با ...

بله خب بچه خیلی عزیزه من دخترم رو با دنیا عوض نمیکنم خب

انشالله شوهر ایشون هم اگه بچشون دختر بود به اندازه پسردار شدنش شاد بشه

آخه میدونی چیه ما تو آشنایانمون یه دو سه مورد پسرپرست داریم که واقعا حال آدم رو بهم میزنن با حرفاشون . اینه که من بدم میاد یکی میگه پسر دوست دارم

اشتباه کردی بایدمی رفتی تعیین جنسیت اگرپسردوست داشتین..اگرمن دفعه ی بعد بچه خواستم حتمااونجامی رم

شما بچه تون الان چیه؟تعیین جنسیت  جای خاصی رفتین؟؟من تهران نیستم

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده 
ميتونى توى كتابهاى دعا پيدا كنى اگه ميخاى از زن دادشم كه يكيش بودن سوال كنم براتون

ممنون عزیزم .جنسیت که میگن همون لحطه ی اول مشخص میشه.حالا بازم ممنون میشم راهنمایی کنید 

من خودم دختردوست دارم همسرم به روش نمياره ولي ميدونم پسر دوسته

يه روز بخوام باردار شم حتي رژيم تعيين جنسيت هم نميگيرم چه براي دختر چه پسر چون معتقدم خدا خودش صلاح بنده هاشو ميدونه و هر چي صلاح بدونه بايد همون بشه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
استارتر ایشون راست میگن شما که شوهرتون حساسه کاش میرفتین

من اطلاعی نداشتم عزیزم.شهر کوچیک زندگی میکنم.الان که با این سایت اشنا شدم این مطالبو خوندم

ممنون عزیزم .جنسیت که میگن همون لحطه ی اول مشخص میشه.حالا بازم ممنون میشم راهنمایی کنید 

اين دعا عزيزم از طرف همون خدايي اومده كه جنسيت رو تعيين ميكنه من خودم دونفر رو ميشناسم كه با اين كار پسر دار شدن يكيش زن داداشمه

خيلي خوب دركت ميكنم چه شبها گريه كردم كه اگر بچه ام دختر باشه غير من هيچكس دوسش نداره چون همه پسر ميخواستن عير خانواده خودم چقدر خدا رو التماس كردم و به امام حسين متوسل شدم اخرش پسر شد ولي الان ميگم بميرين هم بچه دومم بايد دختر بشه ولي اونا باز اسم پسر انتخاب ميكنن

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
قبل از چهار ماه يه دعا هست من دونفر رو ميشناسم با همين دعا صاحب پسر شدن  ولى پسر شه حتما بايد ا ...

خودم يكيش

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹