2777
2789
عنوان

دعوام شده بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 154 پست
اونمخ بهت توهین میکنه  دختر مردم کلفت خونه شما و کنیز دادشتون نیست  قرار هم نیست کسی به ...

منم حرف شمارو قبول دارم والا خانواده ما هیچ توو دعوا برادر  خواهر دخالت نکردیم مامانم میگه فردا کاسه کوزه ها سر ما میشکنه زندگی خودشونو حل کنن ولی کار استاتر واقعا زشتو زننده بوده ببینید من تجربه متاهلی ندارم ولی اگه جاش بودم این برخوردو نمیکردم خانوما درست گغتن نه عروس کلفت مادر شوهر نه مادرشوهر کلفت  عروس خب ادم جایی مهمونه باید کمک کنه من خونه داداشم یا خواعرمم برم  کمک میدم زشته ادم بخوره و بخوابه خود  همین استاتر اگه مادروشوهرش و خواهر شوهرش مهمونش باشه زحمت کشیده درست کرده پزیرایی کرده ناراحت نمیشه اونا بخورن برن کنار کمکش ندن من اولین باره حق ب خانولده شوهر میدم برخوردش خیلی زننده بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم شوهرت خیلی مظلومه  

خواهرشوهرتم خوب کاریش کردی  یعنی چی که فالگوش وایمیسته  

من به عنوان شخص سوم میگم  خونه مادر شوهرت یه ظرفی بشور   کاری کن خصوصا تو جمع یه بار ما رفته بودیم مهمونی عروسشون نشسته بود بقیه  یه کمکی میکردن اخر سر همه گفتن  دختر قحط بود این تنه لشو عروسشون کردن    

یا میگفتن عروسشونو دیدی پاش رو مار بود ور نمیداشت بعضیام فجیع تر مسخره میکردن مثلا میگفتن لابد  پایین تنش از طلاس بلندشه کار کنه عیارش کم میشه    

خلاسه بگم عزت زیادی نداری   گاهی کار کردن سیاست و خودشیرینیه  این دوره زمونه هم که همه ایقد تمیزن که نمیشه اسمشو کار کردن گزاشت سرو ته یه خونه چهارصد متری دوساعت جمع میشه 

الان عقدی شوهرتو تو مشتت بگیر چهارتا دیگه از این رفتارا داشته باشی تو زندگی واست سخت تر میشه   کنترل کردن از هم دور نشید رفیق هم باشید  

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

اعصابم خرد شد سر صبحی :/

احترام احترام احترام

آدم تاوقتی احترام بذاره خودشم محترمه

بی حرمتی کردی انتظار عزیزم و قربونت برم و حق با تو بود ما اشتباه کردیم نداشته باش :/

رفتی پرستاری کنی یا بلای جون بشی؟

اگه نمیرفتی مادر و خواهرش با جون و قربون پرستاری میکردن جنگ و دعوایی هم نبود

عجبا

اعصابم خرد شد سر صبحی :/ احترام احترام احترام آدم تاوقتی احترام بذاره خودشم محترمه بی حرمتی کردی ...

عزیزم شما اگه جای من بودی ازاین بدترمیگردی فقط الان شعارمیدی چون برخورد اونا بد بوده بخواهرشوهرم چ ربطی داره احه ک من بخام باشوهرم دعواکنم درحالی ک ب کوری چشمشون نیم ساعت بعدش شوهرم خودش اومد بوسید منو و گفت حق باتو ک من نباید وختی تو حساسی دس میدادم

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم

واقعا اونا هرچی بگن من هیچی جوابشونو ندم نمیشه ک مگه میشه اونا بی احترامی کنن و من جواب ندم وختی مادرشوهرم میگه ک تو حق نداری با دخترم دعوا کنی اخه مگه دخترش کیه

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم
عزیزم شما اگه جای من بودی ازاین بدترمیگردی فقط الان شعارمیدی چون برخورد اونا بد بوده بخواهرشوهرم چ ر ...

ببین گلم شما اگه تازه عقد کردی و داری با خونواده شوهر سر و کله میزنی من مدتهاست دارم باهاشون زندگی میکنم ،رفت آمد میکنم

خیلی وقتا هم بشدت ازشون عصبانی شدم ولی هیچوقت دعوا راه ننداختم

گذاشتم زمان بگذره تا همه چی حل بشه

اوایل به شوهرم اعتراض میکردم که چرا مامانت اینجوری گفت چرا خواهرت اینجوری گفت

بعد دیدم بازم آرامشم به هم میخوره...شوهرم عصبی میشه که خب هم همسرم داره راست میگه هم نمیتونم برگردم به مادرم و خواهرم بگم چرا این کارو کردین

خلاصه سعی کردم خودم مدیریت کنم

الان اینقدددددد راحتم و آرامش دارم

احترامم هم خیلی از طرف خونواده شوهر حفظ میشه هم از طرف همسرم

شما هم سعی کن تجدید نظر کنی

با دعوا و من قلدرم کار خرابتر میشه

ممکنه چهار روز دیگه شوهرت زده بشه از این رفتارت ها

اینجوری بیسیاست راه ب جابی نمیبری 

اصلا چطور تونستی ب شوهرت بگی لاو ترکوندی 

اخرین حرف زندگیتو همین اول جلوش زدی؟ 

تو.حتی اگه لاو هم میترکوندن نباید اینجوری میگفتی ؟ 

بخواهر شوهرتم نباید اینجوری میگفتی 

منم خو نه پدرمادذم دست بسیاه و سفید نمیزدم 

هنوزم نمیزنم تا حدی ک.شوهرم دعوام میکنه میگه خونه مادرت تو حتی سفره رو جمع نمیکنی من خجالت میکشم 

اما خونه مادرشوهرم خواخر شوهرم جاریم دایی شوهرم و...ظرف شستم 

در حالی ک تو کل خاندان شوهرم بین خانوما هیچکی از من تحصیل کرده تر و از لحاظ شغلی مث من  چ برسه بالاتر از من  نیست 

عزیرم بنظر خیلی عصبی میایی و خوب نمیتونی خودتو کنترل کنی 

شاید هم کم سِن هستی 

در هر صورت اینا رو تو خودت درست کن 

عزیزم شما اگه جای من بودی ازاین بدترمیگردی فقط الان شعارمیدی چون برخورد اونا بد بوده بخواهرشوهرم چ ر ...

عزیزم.دوبار دیگه با خانواده ش تندی کن

ببین ازت خسته و زده میشه با نه

الان اولشه 

داغه

این راهی ک.تو رفتی ماها خیلی وقته رفتیم 

مطمعن باش بعدا بهت میگه دردسرساز و نساز و اذیت کن و تفرقه بنداز...

مطمعن باش 

فک کردی بقیه ک جواب نمیدن و دعوا راه نمیندازن همه رفتارای عالی میبینن 

نه عزیرم.

میدونن واسه چیرای کوچیک دعوا راه انداختن فقط خودشونو خراب و بده میکنه 

میدونم نمیخوایی قبول کنی اما شما خودتو این وسط بد کردی و چون شوهرت طرفت رو گرفت نمیتونی حقیقتو ببینی

یه کم ک بگذره خودت متوجه میشی 

حالا در هر صورت سرزنش فایده نداره 

ازین ببعد سعی کن خودتو کنترل کنی 

و مطمعن باش دوتا حرکت دیگه مث این تو.رو خیلی راحت از چشم شوهرت میندازه 

همینجوری ک الان ساده از چشم خانواده ش انداخت 

الان عقدی بوست کرده بذار بری سر خونش خرت از پل بگذره بعد ببین چطوری باهات رفتا ر کنه

تو الان خیلی جوونی ما ها سنی ازمون گذشته سالهاست امتحان کردیم بهت میگیم

جای تو حتی توی شرایط بدتر از تو هم بودیم

هیچوقت جلو خانواده شوهرت با شوهرت دعوا نکن بی سیاستی محضه

برای خودت میگیم عزیزم الان اولشه شوهرت حق بهت داده بخاطر نیاز جسمی ش وقتی دوبار بهش دادی اچن وقت حق امروزم کینه میکنه میذاره کف زستتا خیلی مراقب این چی,زا باش

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞