2777
2789
عنوان

دعوام شده بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 154 پست

عزیزم حق داری حساس باشی روکسی که یه روزعاشق شوهرت بوده ولی خودت بازبون خودت داری میگی شوهرت محلش نذاشته پس ناراحتیت بی موردبوده نبایدباشوهرت دعوامیکردی بعددرموردخواهرشوهرتم اگه محترمانه ترمنظورتومیرسوندی بهتربود.عزیزم باخانواده شوهرحتی زمانی که حق باخودته بایدباسیاست رفتارکنی  اینجوری خودت اسیب میبینی بحث یک روزدوروزنیست یک عمرمیخوای بااین خاتواده چشم توچشم بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که درکت میکنم آدم دست خودش نیست منم بودم دعوا میکردم...شوهرمنم دخترداییشووخودش خیلی باهم گشت گذار کردنو..واسه همین اصلا ازدختره خوشم نمیاد یه بار شوهرم بهم گفت نمیدونم چراهمه فک میکردن من میخوام دخترداییمو بگیرم من نمیخواستمش منم بش گفتم از بس دنبال هم بودین دوتاتون مجرد ۲۴ساعت باهم بودین حیاهم نداشتین .جلوخواهرشوهرمم گفتمش. ولی هردوشون سکوت کردن 

آفرین به شما خواهرشوهر نمونه.ولی حتما عروس خودتونم خوبه.نسخه خوب بودن همیشه و در مقابل همه آدما جواب ...

نسخه ارامش و محبت خیل یجاها جواب میده 

عروس ما وقتی میاد خونه مادرم من اجازه نمیدم بهش از جاش بلند بشه 

من دختر اون خونه هستم من وظیفمه به مادرم کمک کنم ایشون وظیفه ای نداره 

عروس شده ولی نمیشه بهش بگی پاشو ظرف بشور 

خودشون بعضی وقتها به حالت خود جوش بلند میشه میاد کمک مثلا من ظزف میشورم ایشون اب میکشه 

تازه بعدش کلی با چایی و میوه ازش پذیرایی میکنیم 

وقتی هم ما میریم خونش خودش میگه شما بشین ولی من روم نمیشه این همه ادم بریزن و ایشون تنها باشه میرم کمکش ولی میگم چه کمکی کنم ؟ نه اینکه برم سر یخچال و کابینتش شاید ایشون هم مثل من دوست نداشته باشه این کار را 

والله بحث و جدل هم داشتن اوایل 

برادر منم تک پسره ولی همیشه سعی کردیم صلح برقرار باشه و طرفداری بیجا نکنیم 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

يه ليوان آب سرد بخوريم يه نفس عميق بكشيم 

استارتر فشارمون رو برد بالا سر صبحي😂

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

خانمایی که هی کیگن وای به روزی که زن داداشم بخاد داداشمو اذیت کنه و فلان آخه چی فکر میکنن پیش خودشون کدوم مردی ایقد مظلوم شده که نیاز به دفاع کردن داشته باشه زندگی هرکس وو نحوه ادارش به خودش مربوطه 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
ولی مطمئن باش اگه کار به جایی بکشه که مجبور به انتخاب بشه در نهایت بین شما و زنش طرف زنشو میگیر ...

نه تاحالا شده ، داداشم گفته مشکل بین شما دوتاست خودتون حلش کنید

من نه رابطمو باخواهرم بهم میزنم چون زندگیمه

نه با زنم ،چون شریک عمرمه

ماهم مجبوریم باهم به توافق برسیم

بنظرم این وسط مرد خیلی نقش پررنگی داره

کلا جبهه داری بده

من مادرشوهرم اصلا تو دعوا طرف پسرشو نمیگیره ،حتی شده بخاطر من پسرشو زده یا ازخونه بیرون کرده...

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

به مادرشوهرت بگو دیگه نمیام خونتون که بخوام کاررر کنم اصلا،،درضمن رابطه منو شوهرم خصوصیه،خودمون میدونیم وبس،،،اون موقع که قربون صدقه پسرت میرم تو کجایی اخه

من یه بار مادرشوهرم تو بحث منو شوهرم دخالت کرد وواسم قیافه گرفت،،۱سال نرفتم خونش و بهش رو ندادم،،،،عجبا

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

خیلی بچه گانه رفتار کردی

تو یه عمر قراره با اونا باشی نباید حریم هارو اول کاری میشکودی به خودت بد میگذره

هیچوقت تصمیمای لحظه ای نگیر هم چی خراب کردی

خیلی ساختن دوبارش سخته

پخته تر رفتار کن ممکنه خیلیا خودشون بخوان به شوهرت بچسبونن شوهرت مهم خودشه

هیچ زنی به تنهایی خراب و فاسد نیست تا مرد فاسدی هم در کنارش نباشه

نقطه ضعف نشون دادی از خودت همین

چند سالته مگه

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
خانمایی که هی کیگن وای به روزی که زن داداشم بخاد داداشمو اذیت کنه و فلان آخه چی فکر میکنن پیش خودشون ...

عزیزم دقیقا اینا همونایی هستند که میان تایپیک خواهر شوهری میزنن که خواهر شوهرم این و گفت یا من اونجا مثل کذت کار میکنم 

ولی همون بلا را سر زن برادر خودشون میارن 

بلاخره حضرت علی میفرمایند انچه که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند 

من دوست ندارم خواهر شوهرم در رابطه من و همسرم نظر بده ... خودم هم رعایت میکنم برای زن برادرم

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

کار نکردن بی تدبی خست یعنی بخوری بری کنار

خب خونه مادر شوهرته اشکالشچیه

خودمونی باش

عروس مثل دختره فرق نداره

الان عروس شما خونه تون نباید کار کنه بخوره بره کنار

نمیگن چه بی فرهگه؟تربیت نداره

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞