2777
2789
عنوان

دعوام شده بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 154 پست
دوباره کی می خوای بری پیش شوهرت؟؟؟ به نظرم از در آشتی و صلح وارد شو و بزار قضیه ختم به خیر بشه هرچن ...

همه مردا اولش پشتتن ولی چندتا دعوا و درگیری با خانوادشون ببینن ازت دیگه حرف اونارو باور میکنن

الان بخاطر هیجان جنسیش پشتش گرفته مطمین باش خر شوهرش که از پل بگذره مثل بقیه مردا میشه

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞

من خیلی دقت کردم دخترایی که کم و سن و سال ازدواج میکنن ورنج ۱۹_۲۰_۱۸اصلا نمیتونن خودشون کنترل کنن عصبی هستن یک دنده و لجبازی میکنن

همینا سنشون بالاتر بشه همینجور پرتوقع میمونن بعدشوهراشون پخته میشن و از هیجان و تب و تاب اوایل ازدواج میگذرن ازشون زده میشن یا تحملشون میکنن

طبیعی هم هست شما تقریبا نوجوونی هنوز هویت خودت کسب نکردی و هنوز توی اجتماع اونقدر جامعه پذیر نشدی طبیعیه که تازه وارد جتمعه بزرگتره خانواده شوهر شدی خب با ابهام توی نقشت مواجهی دیگه

حالا انشااللله پخته تر میشی به مرور

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شوهر تو برادر اون هم میشه خب طبیعیه که ناراحت بشه کسی با برادر مریضش تو خونه ی خودش دعوا کنه یه کمک هم نکنه اگه برای پرستاری رفتی بدون کمک معنا نداره کمک کردن شخصیت خودتو نشون میده لازم نیست همه ی کاراشونو بکنی ولی یه کمک چیزی ازت کم نمیکنه 

زندگی زیباست
خب شوهر تو برادر اون هم میشه خب طبیعیه که ناراحت بشه کسی با برادر مریضش تو خونه ی خودش دعوا کنه یه ک ...

عزیزم من کمک کردم امااونا انتظار کزت بودنو دارن

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم