2777
2789
عنوان

کسی تاحالا موفق شده شکمشو تا حدی با ورزش کوچیک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشمم شما ۷۰بودی

۱۵هم کم کردی

ک میشه ۸۵کیلو

خب این وزن زیادبوده واست

عادیه شکم داری

ینی شکم اخرین نقطه ای ک تحلیل میره خاک عالم توسرش کنن.کلاخیلی بیشوره

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
خب چاقی هنوزمن ۱۷۴وزنم ۶۳یا۶۲ هستمباز چاق میبینم خودموشما ک قدتم کوتاهترازمنه وزنتم بالاترازمنهبیا ر ...

نه من باور کنم اندامم خیلی اوکیه میخوای عکس بزارم ببین الانم اصلا از روی لباس شکمم حتی دیده نمیشه ژنتیک بدنم کمر باریکه و پایین تنه پره وزنمم برای پایین تنمه مربیم گفت برای بدن تو این وزن خوبه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
منم اصلا دوست ندارم حتی یک ذره صورتم لاغر بشه از بالاتنه و پایین تنه هم راضیم مشکل فقط شکم لامصبه

مثل من منم راضی راضیم فقط یک موچولو شکم اومده 🥲

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
بدنسازی می‌رفتی پریودات بهم نخورده بود؟

نه من قرص جلوگیری میخوردم اون موقعه ها

خب چاقی هنوزمن ۱۷۴وزنم ۶۳یا۶۲ هستمباز چاق میبینم خودموشما ک قدتم کوتاهترازمنه وزنتم بالاترازمنهبیا ر ...

من ۱۶۰ ام🌚🌚🌚 ۴۵کیلو

میرم باشگاه که ۵۵بشم حداقل 

الان از شدت لاغری در حال شکستنم

چجوری با ۱۷۴ و وزن ۶۳ چاق میبینی🙆🏻 ینی من زیاد کنم چاق مشخص میشم؟ از نظر استانداردهای کره و چین حساب میکنی؟ 

من ۱۶۰ ام🌚🌚🌚 ۴۵کیلومیرم باشگاه که ۵۵بشم حداقل الان از شدت لاغری در حال شکستنمچجوری با ۱۷۴ و وزن ۶ ...

چون لامصب شکم و پهلو نمیره ک

واسه همین میگم ک وزنم بالاس

اگه جای شکم و پهلو مثلا تو روون پا یا بازو یا کتف و کمر پخش میشدن 

اصلا وزن ایده آل همین میشد واسم

حالاخودمم دربدر دنبال ی برنامه ام ولی برنامه خوب پیدا نمیکنم ازکسی بگیرم

مربیمم توباشگاه خوب نیس.مجبورم پیشش برم چون بقیه باشگاه هادورن

حالااگه ی برنامه درست درمون فرق میکرد

من ۱۶۰ ام🌚🌚🌚 ۴۵کیلومیرم باشگاه که ۵۵بشم حداقل الان از شدت لاغری در حال شکستنمچجوری با ۱۷۴ و وزن ۶ ...

میدونم چجوری هستی

کسی نثل تو بایدورزشای اصلاحی انجام بده

ک همشون اروم و اهسته هستن ینی اصلانباید مثل من عرق کنی موقع کاربادستگاه باید بدنت تو ی درجه ای بمونه

خوشبحالت نی قلیونی⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩منم ی زمااااانی بودم الان شکمم نمیذاره برگردم ب نی قلیونی بودنم

منم فقط به خاطره این که اول از همه صورتم لاغر میشه وزنمو نمیتونم کم کنماز خودم راضیم جز شکمم بعد زای ...

اره منم فقط بخاطر صورتم نمتونم لاغر کنم چون خیلی قیافم بد میشه بدنمم عالیه فقط یکم شکمه که نمیدونم باهاش چیکار کنم قند حذف کن صورتم استخوانی میشه 

منم پایین تنم چاقه واییی دیونه میشم .من با کلم پیچ با کالری شماری شروع کردم انشالله تا ببینم چی میشه پیاده روی میرم من تحقیق کردم پیاده روی برعکس رو پایین تنه تاثیر زیادی داره فعلا که دارم پیش میرم تا ببینم چی میشه من باید 16کیلو کم کنم .وایییی از این پایین تنه متنفرم

چون لامصب شکم و پهلو نمیره کواسه همین میگم ک وزنم بالاساگه جای شکم و پهلو مثلا تو روون پا یا بازو یا ...

منم تازه باشگاهو شروع کردم ولی اصلا حس ورزش نمیده هیچی حس نمیکنم فک کنم باید بگم برنامه رو تغییر بده🌚 از یوتیوب هم شاید بشه برنامه خوبی پیدا کرد البته اونا بیشتر با وزن بدن هستن کانالای معروف مثل emi wang یا thenx