2777
2789
عنوان

کسی تاحالا موفق شده شکمشو تا حدی با ورزش کوچیک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 40 پست
منم پایین تنم چاقه واییی دیونه میشم .من با کلم پیچ با کالری شماری شروع کردم انشالله تا ببینم چی میشه ...

یعنی پاهات و باسنت مال منم خیلی بزرگه و مال من ارثیه بالا تنم لاغره الان یک کوچولو خیلی کم شکم اوردم همون رو مخمه 

چرا دوست داری پایین تنه لاغر کنی همه دوست دارن پایین تنه چاق باشه من هرکیو تو باشگاه میدیدم ازم میپرسید چکار کردی پایین تنت چاقه عزیزم نگو اینارو 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
منم تازه باشگاهو شروع کردم ولی اصلا حس ورزش نمیده هیچی حس نمیکنم فک کنم باید بگم برنامه رو تغییر بده ...

ادامه بده

ی دختره می‌ومدتقریباهم وزن خودت

الان رسید ۵۸ 

انقدرخوشحاااااله

هرثانیه میره رو ترازو میگه خواب میبینم

داره ادامه میده .زمان میبره ولی خوبه و کمک کننده س

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم چجوری هستیکسی نثل تو بایدورزشای اصلاحی انجام بدهک همشون اروم و اهسته هستن ینی اصلانباید مثل م ...

عه 

فک میکردم چون عرق نمیکنم یا بدنم داغ نمیشه دارم اشتباه میزنم🙆🏻🤦🏻 

عه فک میکردم چون عرق نمیکنم یا بدنم داغ نمیشه دارم اشتباه میزنم🙆🏻🤦🏻

😐😐😐واقعا؟

اتفاقانبایدعرق کنی

اروم و اهسته س

عرق میکنیااا ولی مثل منی ک مثلاکنارت ورزشام اصلاحی نیس و تحرکم توورزشم بالاتره کمترعرق میکنی

درحدی ک ی کوچولوشایدبعضی قسمتا ی نمی بزنه

من ک کلا بعده ورزش باید لباسمو بچلونم بذارم تو ساک🤣🤣🤣🤣

ادامه بدهی دختره می‌ومدتقریباهم وزن خودتالان رسید ۵۸ انقدرخوشحااااالههرثانیه میره رو ترازو میگه خواب ...

🙆🏻😍 میدونی تقریبا چقد طول کشید به این وزن برسه؟ تو یه سال ، یه سال و نیم میشه؟

🙆🏻😍 میدونی تقریبا چقد طول کشید به این وزن برسه؟ تو یه سال ، یه سال و نیم میشه؟

کمتربابااااا

ولی مربی بالاسرش بود

فک میکنم ۶تا۸ماه

سرموقعمیومددرست انجام میداد بعدمیرفت

الان بازخوبه

وای من مدام بهش میگفتم نزدیکم نشو صوفی وزنه میفته میخوره بهت میشکنی🤣🤣🤣غش میکردا خندددده

کمترباباااااولی مربی بالاسرش بودفک میکنم ۶تا۸ماهسرموقعمیومددرست انجام میداد بعدمیرفتالان بازخوبهوای ...

🙆🏻😍واییی چه خوببب 

مرسییی امیدوار شدم🥲

منم یه وزنه دو و نیم کیلویی میگیرم دستم هنوز بلند نکردم همینو بهم میگن😭😂

🙆🏻😍واییی چه خوببب مرسییی امیدوار شدم🥲منم یه وزنه دو و نیم کیلویی میگیرم دستم هنوز بلند نکردم همی ...

سعی کن مرتب بری

و تغذیه..

سینه مرغ بخور

تخم مرغ روزی یدونه

روزایی ک باشگاه داری بعده ورزش سه تا تخم مرغ یدونه سیب زمینی

ویتامین سی قبل از ورزش بخورانرژی داشته باشی

میوه بخور

سینه مرغ و پیاز خلالی و دوخبه سیر با زردچوبه و فلفل سیاه بذاربپزه

آبش ک تقریبا ی کوچولوازش موند مثلا واسه یدونه سینه مرغ درحد نصف لیوان اب توقابلمه موند خاموش کن سردشد بخور

حداقل هفته سه بار ک باشگاه داری بخور.اگه نه که هفته یک باربخور

ی رایس کیک بگیر ک بدونه نمک باشه

قبل از ورزشت بخور..موادروی رایس کیکت ی خورده کره بادوم زمینی کشمش یامویز گردو.پسته.بادوم.خرما.فندق.انواع بادوم

هرچی پرملات تر ارزش غذاییش بیشترمیشه

درست کن بخور و نیم ساعت بعدش ورزشتو شروع کن

اب یادت نره

یعنی پاهات و باسنت مال منم خیلی بزرگه و مال من ارثیه بالا تنم لاغره الان یک کوچولو خیلی کم شکم اوردم ...

ببخشید دیر جواب دادم.لباس خوب واینمسته.اونایی روکه دوست دارم رو نمیتونم بپوشم.مال منم ارثیه.. مثلاً تو جمع خانوادگی نمیتونم بولیز شلوار بپوشم حتما باید تونیک گشاد بپوشم .دارم سعی میکنم تا ببینم چی میشه