2777
2789
عنوان

وکیل ها بیایید تو رو خدا

176 بازدید | 28 پست

سلام ادعای عدم توجه قاضی به دلایل ابرازی یعنی چی؟؟

ابلاغیه برام اومده بدلیل ادعای عدم توجه قاضی به دلایل ابرازی پرونده متوقف شده است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه یه سوال بپرسمالبته به حقوق بین الملل ربطی نداره هاهمین حقوق مربوط به خانواده

در خدمتم 

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
در خدمتم

من دوسالیه با یه پسری حرف میزنم که پسر خوبی به نظر میاد

تازه یکی دو ماهه جدی شدیم

اون آقا کاملا با مهریه مخالفه و میگه مهریه آخرش ۵ تا

منم میگم مهریه اصلا نمیخوام بجاش تمام حقوق برابرو بهم بده میگه نه حق طلاق و خروج از کشور نمیدم

نه مهریه قبول میکنه نه حقوق برابر 

من نمیدونم چیکار کنم 🥺

من دوسالیه با یه پسری حرف میزنم که پسر خوبی به نظر میادتازه یکی دو ماهه جدی شدیماون آقا کاملا با مهر ...

پس دنبال بهونست باید یکی از شروط قبول کنه یا مهریه بالا یا حق طلاق و برابری حقوق

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
خیر حقوق خوندم

میشه سوالمو از شمام بپرسم؟

اگه میشه نظرتونو بگین

من دوسالیه با یه پسری حرف میزنم که پسر خوبی به نظر میاد

تازه یکی دو ماهه جدی شدیم

اون آقا کاملا با مهریه مخالفه و میگه مهریه آخرش ۵ تا

منم میگم مهریه اصلا نمیخوام بجاش تمام حقوق برابرو بهم بده میگه نه حق طلاق و خروج از کشور نمیدم

نه مهریه قبول میکنه نه حقوق برابر 

من نمیدونم چیکار کنم 🥺

ممنونم که نظرتونو گفتین لطف کردین🌹

در خدمتم ولی ادامه داد زیاد روش حساب نکن تکلیفش با خودشم معلوم‌نیس