2777
2789
عنوان

شوهرم امروز بهم گفت همه زنا بی عرضه شدن یه بچه هم نمیتونن بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3287 بازدید | 149 پست
عزیزم به چی میگی بدمگه مشکل شما دست خود شماستمگه عمدیهکارش خیلی بده. این خواست خدا بوده نه شما

من همیشه همین بودم از همه زخم زبون شنیدم تو سری هم خوردم دیگه عادی شده برام چون همیشه مقصد همه چی خودمم 

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔
اون که بحثث جداست شما گفتی در دیزی بازه حیا گربه کجا رفته منظورم اینه اگه بگیره بی حیایی نیس چون قان ...

اونا پادشاه بودن کلی ثروت داشتن شما چی😂✋🏻

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس منه دیگه🙂

عزیزم🥺 انشالا خیلی زود خبر بارداریت بشنوی 

عزیزم الان متاسفانه خیلی از خانما تنبلی تخمدان گرفتن نمی دونم بخاطر غذاهامونه یا چی 

مردا عم اسپرماشون ضعیف شده 

الانم کلی راحل هست واسه بچه دار شدن 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

بهش میگفتی شاید عرضه نداری 😐

مردم مردای قدیم

زناشون ۱۰ ۱۰ تا حامله میکردن

حالاییا عرضه ندارن یکی بدن بغل زن

اصلا چکاپ شده بفهمه مشکل از اونه

جوابشو بده خفه اش کن نگو برو زن بگیر🪓🪓🪓

دنبالم نیا اسیرم میشی  
بهش میگفتی شاید عرضه نداری 😐مردم مردای قدیمزناشون ۱۰ ۱۰ تا حامله میکردنحالاییا عرضه ندارن یکی بدن ب ...

اره چکاب شده خودش هیچ مشکلی نداره یدونه بدبخت تو دنیا وجود داره اونم منم

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔
تو اومدی وسط درد دل یکی داره مزه پرونی میکنی انقدر درک نداری ک اصلا نیای اینجا بعد واس من‌ تعیین تکل ...

مثلا بیام حرف بزنم به شوهرش یا بگم چی فاز منفی بدم حرفای منفی بزنم که چی؟شما از اونایی که وقتی بری بیمارستان عیادت یکی جای اینکه حرفای خنده دارو مثبت بزنی شروع میکنی بالای سر طرف به گریه کردنو جیغ کشیدن که مثلا داری هم دردی میکنی با طرف😂👌

اون که بحثث جداست شما گفتی در دیزی بازه حیا گربه کجا رفته منظورم اینه اگه بگیره بی حیایی نیس چون قان ...

ببخشید ولی بالاخونه رو نباید رهن کامل داد گویا شما دادید 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

عزیزم🥺 انشالا خیلی زود خبر بارداریت بشنوی عزیزم الان متاسفانه خیلی از خانما تنبلی تخمدان گرفتن نمی ...

باور کن همش از تغذیه است بخصوص این روغن‌ها 

قبلا روغن بازاری استفاده میکردم همیشه کابینتهام چرب بود گازم هم نمیشد تمیز کرد مثل چسب میچسبید به استیل گاز 

چند ساله فقط روغن زیتون و کنجد و کره محلی استفاده میکنم کره هم خیلی کم استفاده میکنم بیشتر برای مهمون هست 

دیگه اشپزخونم چرب نمیشه گاز رو راحت تمیز میکنم خودم هم سالمتر هستم 

ببین به جای رسیدم که اگر مهمون داشته باشم روغن بازاری استفاده کنم بعد رفتن مهمون باقیمونده غذا رو میریزم دور اما نمیخورم 

این روغن‌ها سمه

اونا پادشاه بودن کلی ثروت داشتن شما چی😂✋🏻

آره ولا ما یکیشم نمیتونیم بگیریم😂

ولی ربطی به ثروتو پادشاه بودن نداشته زمان های قدیم حتی اونایی که طبیب بودن یا چوپان بودن هم اینطور بودن😂

مثلا بیام حرف بزنم به شوهرش یا بگم چی فاز منفی بدم حرفای منفی بزنم که چی؟شما از اونایی که وقتی بری ب ...

اصلا قرار نیس بیای این سایت.حالا اومدی نرو هر تاپیکی!

میدونم فهمش براش سخت هست اما باید رعایت کنی.دیگ ریپ نزن خوشم نمیاد با نرای اینجا همکلام شم