2777
2789
عنوان

شوهرم امروز بهم گفت همه زنا بی عرضه شدن یه بچه هم نمیتونن بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3287 بازدید | 149 پست
توی هیچ دینی گفته نشده که فقط باید یه زن داشته باشی.تا چند زن هم آزاده

ببخشیدا ۹۰ درصد آقایون الان توان چرخوندن زندگی با یه تیکه نون خشک هم ندارن ولی بلبل زبونی و زن خواستن الی ماشالله چرا چون از مغزشون استفاده نمیکنن چرا استفاده نمیکنن چون ندارن وقتی هم عقل ندارن پس شعور ندارن در نتیجه خرده ای نمیشه گرفت 

از دین هم فقط این زن گرفتنشو یاد گرفتن بگی پاشو دو رکعت نماز با خلوص نیت بخونن وا میرن 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیم همه بچه دار میشدن چون اسپرم قوی داشتن مردای الان معلوم نیست اصلا چیزی اونجا هست….نیست….با اینهمه ادعا ادب که ندارن پولم ندارن تازه فکر میکنن اسپرمشون جنگنده  f16 هست که همون موقع باردار شی والا راه حل اینه به جای زن دوم باید شوهر کمکی بیارن الان

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹
ببخشیدا ۹۰ درصد آقایون الان توان چرخوندن زندگی با یه تیکه نون خشک هم ندارن ولی بلبل زبونی و زن خواست ...

اون که بحثث جداست شما گفتی در دیزی بازه حیا گربه کجا رفته منظورم اینه اگه بگیره بی حیایی نیس چون قانون اینو میگه مربوط به اسلام هم نیست شما پادشاهان عثمان قاجار و غیره رو ببینی همشون چند همسری بودن😂

امیدوارم

ورزش کن و از قند و شکر و کلا ریزه خواری شیرین خواری کم کن ، ورزش خیلی مهمه ، استرس رو بذار کنار غمگین نباش اهنگ غمگین فیلم و سریال و اخبار تلخ نشنو نبین ، عوضش طنز ببین

اینا همه تو روند هورمونها موثره

مشکلت اصلا چیز خاصی نیست فقط باید تنظیم بشه

شما نگران من نباش جعفر خانم من خودم جواب بلدم بدم نیاز به نهی از منکر ندارم😂

معلومه 

ننه تو از مادرشوهر اسی هم بدتر بوده وگرنه تو سایت زنان و زایمان نمی لولیدی🤣

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

اسی مشکل از غذاست ک هورمونیه 

هم مردا ضعیف شدن

هم خانوما نابارور

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)