2777
2789
عنوان

شوهرم امروز بهم گفت همه زنا بی عرضه شدن یه بچه هم نمیتونن بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 149 پست
از لحاظ قانونی شوهر چند تا چند تا هم مشکلی ندارهما با قانون خودمون پیش میریمخدایا منو ببخش که با ی پ ...

ریپ نزنید لطفا من اصن10ساله هستم افرین قانونتو برو فقط ریپ نزن به من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که تو هیچکدومشو نداری😂😂😂

اگر مثل تو نداشته باشم از الان به بعد جواب ریپتو میدم👌از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست الان به این حرف ایمان میارم و بهش پی میبرم حالا هرچی ریپ زدی بزن😂

پیاز درمانی خواستم انجام بدم گفتن پرولاکتین و بدتر میکنه

شما اگه راه پزشکی رو تا آخر رفتی و مشکلت حل شد که خوب خدا رو شکر

ولی اگه نتیجه نگرفتی طب سنتی رو هم امتحان کن.

شاید لازم باشه همسرتون همزمان با شما دارویی مصرف کنه

اگر مثل تو نداشته باشم از الان به بعد جواب ریپتو میدم👌از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست الان به این ...

تو که ادعای شعور داری الان تو تاپیک خانوما نبودی 

با همه بحث کردی الان یادت افتاده جواب ابلهان خاموشیست😂😂

خدانکنه من مثل تو باشم

:)
من همیشه همین بودم از همه زخم زبون شنیدم تو سری هم خوردم دیگه عادی شده برام چون همیشه مقصد همه چی خو ...

نه عزیزم اصلا اینو نگو

تنبلی تخمدان خیلی عادیه. اکثرا دارن باور کن اگه شاد باشی روحیه ات خوب باشه یه سفر خوب بری و به هیچی فکر نکنی باردار میشی

نه عزیزم اصلا اینو نگوتنبلی تخمدان خیلی عادیه. اکثرا دارن باور کن اگه شاد باشی روحیه ات خوب باشه یه ...

خدا کنه 

خدا ک منو نمیبینه تو رو خدا هر کی تاپیکو میبینه برام دعا کنه😭

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔