2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره کلا ب درد نمیخوره من داشتم اصلا خوب نبود دوستمم حتی با بهترین ها بود اونم ب دردش نخورد کلا مشاوره خوب نیست بعد ی مدت خودت قلق اش میاد دستت

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
مشاوره کلا ب درد نمیخوره من داشتم اصلا خوب نبود دوستمم حتی با بهترین ها بود اونم ب دردش نخورد کلا مش ...

راستش بیشتر میخواستم بهم برنامه بده چون حس میکنم اگه بخوام با برنامه خودم پیش برم یه روز میخونم دو روز نمیخونم و عقب میمونم، اون استمراره رو ممکنه نداشته باشم

راستش بیشتر میخواستم بهم برنامه بده چون حس میکنم اگه بخوام با برنامه خودم پیش برم یه روز میخونم دو ر ...

کسی ک بخاد نخونه با مشاوره ام نمیخونه در نتیجه اول با خودت کنار بیا ک هدفت اینه و واسش تلاش کن و بگو ک من باید انجام بدم و واس خودت دفتر کار بزار بنویس و تیک بزن و..

من خودم گرفتم ولی پشیمون شدم خیلی چرت بود و خواهرم بهم گف نگیر ولی اصرار کردم و گرفتم و دیدم واقعا حق با بقیه اس

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻