2777
2789
عنوان

شوهرم امروز بهم گفت همه زنا بی عرضه شدن یه بچه هم نمیتونن بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3287 بازدید | 149 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولا ما یکیشم نمیتونیم بگیریم😂ولی ربطی به ثروتو پادشاه بودن نداشته زمان های قدیم حتی اونایی که ط ...

بیا شماره شوهرمو بدم برو براش زن پیدا کن دست از سر ما بردار ببینم کرمت می‌خوابه ای بابا سگ برینه تو اون مردای بی ناموسی  که بخوان همچین غلطی کنن من یه حرفی زدم شوهرم بخواد همچین گوهی بخوره خودشو و هفت جد و آبادش و جر میدم  بس کن دیگ

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔
آره ولا ما یکیشم نمیتونیم بگیریم😂ولی ربطی به ثروتو پادشاه بودن نداشته زمان های قدیم حتی اونایی که ط ...

زمان قدیم ارزونی بود همون چوپان هم کلی بچه داشت خرج زندگی رو راحت میداد تازه دو شیفت هم کار نمیکرد

اما الان خرج ی زنم نمیشه داد پس توقعتو بیار پایین ب یه زن قانع باش و پسر خوبی باش😂😂😂✋🏻

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

باور کن همش از تغذیه است بخصوص این روغن‌ها قبلا روغن بازاری استفاده میکردم همیشه کابینتهام چرب بود گ ...

دقیقا عزیزم منم فقط روغن زیتون استفاده میکنم 

دوغ و ماست و شیر محلی منو شوهرم میخوریم سبزی خودمون کاشتیم پیاز و گوجه و سیل زمینی هم سعی میکنم از روستاها و باغ ها بگیریم از وقتی اینا استفاده میکنیم دیگ ن بدن درد دارم ن بی حالم ن ضعف 

کلا غذاهای الان واسه بدن شده سم مامان بزرگم از من ماشالا سالم تر و سرحال تره🤣

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

اصلا قرار نیس بیای این سایت.حالا اومدی نرو هر تاپیکی!میدونم فهمش براش سخت هست اما باید رعایت کنی.دیگ ...

یه چی گفتی خودتم موندی توش حالا هم ربطش دادی به سایت شما اگر بعضی از تاپیکای مردای این سایتو بیاری ازشون مربوطن به سال88 و این سایت تغییراتی توش ایجاد شده که الان همه فکر میکنم زنونس اگر زنونه بود خود این سایت موقع ثبت نام تایید جنسیت نمیخاست بعدشم شما ریپ زدنو از اول شروع کردی اگر خوشت نمیومد هم کلام شی ریپ نمیزدی از اول الانم دیر نشده ماهیو هر موقع از اب بگیری تازس پس نریپ دیگه.

تغذیه تون خیلی مهم....هر دوتون سالم خوری کنید...مثلا تخم مرغ محلی گوشت محلی یا از جای مطمعن بخرید...شنیدم اکثر مرغ های بیرون هورمونی اند...یه طب سنتی برو....ایشالله جواب میگیری....ضمنا استرس نداشته باش بی خیال باش بسپار دست خدا....حرفهای شوهر اطرافیان به دل نگیر قوی محکم باش....بزودی مامان میشی به امید خدا

دقیقا عزیزم منم فقط روغن زیتون استفاده میکنم دوغ و ماست و شیر محلی منو شوهرم میخوریم سبزی خودمون کاش ...

من خودم خیلی تغذیه ام‌سالمه 

حالا پیش دوستم که کلی کیست داره میشنم میکه منم تغذیه ام سالمه اما هر وقت خونه ما هستن یا ما خونشون هستیم مثلا سالاد رو با کلی سس میخورن 

خوب سس همش مواد نگهدارنده داره 

دقیقا عزیزم منم فقط روغن زیتون استفاده میکنم دوغ و ماست و شیر محلی منو شوهرم میخوریم سبزی خودمون کاش ...

من تمام مشکلات دوستیم با همین تغذیه سالم از بین رفت 

اصلا چیزی سرخ نمیکنم ذایقه ام هم عوض شده 

مرسی بابت راهنماییت عزیزم❤️❤️

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔
من خودم خیلی تغذیه ام‌سالمه حالا پیش دوستم که کلی کیست داره میشنم میکه منم تغذیه ام سالمه اما هر وقت ...

ااینارو حذف کردیم مگر اینکه مجبور شیم بگیریم 

والا دیگ موندیم چی بخوریم 

سوسیس و کالباسم دیگ باید خودم درست کنم

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘