2777
2789
عنوان

شستن کفش توی ماشین لباسشویی

1271 بازدید | 66 پست

بعدش نیازه ماشین لباسشویی رو ضد عفونی کنیم؟

اگه اره با چی؟

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای متنفرم از ادمایی که تو ماشین کفش میندازن

با اون کفش میرید دستشویی عمومی اخه

نجسم نباشه کپیفه واقعا

بعد میپرسی ضدعفونیم نیاز هست یا نه

خودت چی فکر میکنی

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

اصلا دوست ندارم این کارو بکنم...فکر کن با اون کفش همه جا رفتی بعد بندازی تو ماشین که باهاش لباساتو میشوری

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

وای متنفرم از ادمایی که تو ماشین کفش میندازنبا اون کفش میرید دستشویی عمومی اخهنجسم نباشه کپیفه واقعا ...

خب حالا چرا میزنی؟

یکم ملایم رفتار کن عزیزم

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

وقتی کفش رو با پودر لباسشویی می‌ریزی، همون پودر داره ضد عفونی میکنه 

من میشورم تا حالا هم مشکلی نداشته، منتهی کفش رو گل و اینا ميندازم لباسشویی، اول میذارم توو آب خیس بخوره و اگر گل و خاک و اینا داره تمیز بشه بعد ميندازم لباسشویی 

بعضی کفشها رو حتما باید بندازی تو ماشین تا کاملا آبش گرفته بشه و رنگ پس نده 

من ته کفش و با برس و شوینده کاملا میشورم و بعد میندازم تو ماشین البته جدا از لباسها

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

کلا ضد عفونی کردن ماشین با نمک و جوش شیرین خمیر دندون و سرکه خیلی خوبه

داخل دیگ ماشین باید بریزی یا توی محفظه پودری؟

اون انقدر شسته میشه که تمیز بشه

بعدم اون عزیزانی که مشکل نجس و تمیزی دارن

اولا که ماشین لباسشویی حالت شست و شوی کفش داره که خیلی قوی تر از شست و شوی لباس معمولی هست و ماشین طوری طراحی شده که خودش رو هم بشوره، چه لباس توش باشه چه کفش

دوما آب ماشین لباسشویی وصل به آب کر هست و آبکشی اسلامی هم داره پس نجس نمیمونه

خیالتون راحت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی