2777
2789

من بچه تهران هستم شوهرم بچه شهرستان اما فامیل هستیم بعد مادر پدر من از اول بهار تا آخر پاییز هستن شهرستان به خاطر باغ مشکلات که مادر به خاطر قلبش ریه اش داره خانواده شوهرم همش میگن چرا مامان بابات نمیرن کی میرن برای چی موندن نمیرن .... همش هی سوال من خسته شدم آخه چیکار به من داره اعصاب منو هی خراب میکنه بعد من موندم برای یک هفته پیششون برگشته میگه تو بچه سرکانی نه تهران گفتم مادر پدر من هر جا من متعلق اونجا هستم حالا اینجا یا تهران یا هر جای دیگه روانی مریض

خونه شما میمونن؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم پدرمادرش میرن شهرستان خونه خودشون ؟

من مادر پدرم خونه دارن شهرستان من خودم یک شهر دیگه هستم بچه تهران هم هستم به خاطر موقعیت شغلی شوهرم امدم همدان بجه تهرانم حالا یک شهر دیگه هست به اسم ملایر ما اونجا باغ داریم اصالت ما برمیگرده ملایر مادر پدرم ملایر خودم همدان

دو بار جواب دندان شکن بهش بده دیگه جمع می‌کنه خودشومثلا میگه بچه فلان جایی بگو خب حالا فرقش برای شما ...

به قران روی مخمن اعصاب ریخته بهم مردیتکه هی هر دفعه هی ی زری داره واسه گفتن

خب عزیزم اینا مشکلش چیه حرف حساب شوهرت چیه

من شوهرم مشکلی نداره فک فامیل شوهرم مشکل دارن من مادر پدرم از اول بهار تا آخر پاییز میان ملایر خانواده شوهرم هی میپرسن کی میرن چرا نمیرن برای چی موندن آخه به شما چه دوم من امشب موندم پیش مادر پدرم برادر شوهرم موقعه رفتن میگه تو بچه کجایی ملایری یا تهران هی تیکه میندازه 

مامان بابات مگه خونه جدا ندارن؟به خانواده شوهرت چه ربطی داره؟بگو مگه جای شمارو تنگ کردن

منم گیج شدم فکر کردم میرن خونه استارتر که شوهرش گلگی داره 

ولی اونا جای جدا دارن

چقدر ادما عجیب شدن

منم گیج شدم فکر کردم میرن خونه استارتر که شوهرش گلگی داره ولی اونا جای جدا دارنچقدر ادما عجیب شدن

من الان فهمیدم برادرشوهرم زورش میاد من بچه تهرانم هی میخوردی جوری منو بی هویت خوار جلوه بده دیوانه اس آخه جاری من سطح خانوادگیشون پایینه اعصاب منو دیگه ریختن بهم عوضی ها